Варианти за плащане на каса

Варианти за касови плащания от URBO Studio

Въпреки че през последните години касовите плащания отбелязват спад като предпочитан метод за плащане на стоки и услуги,  около 25% от клиентите в световен мащаб предпочитат именно този метод на заплащане на стоки и услуги. Тъй като за момента този процент е все още по-висок за България, а и една от основните мисии на
URBO Studio
е да удовлетвори максимално нуждите на своите бизнес партньорите и техните клиенти, компанията ни предлага лесни варианти за касови плащания.

1. Имате касов апарат?

В случай, че имате касов апарат в своя обект, но бихте искали да предлагате този начин на разплащане по възможно най-съвременния начин, касовият софтуер URBO mPOS е идеалното решение за Вас. Системата позволява реализирането на продажби директно от заложената в системата заетост, като по този начин се избягва необходимостта от водене на отделна отчетност за каса и онлайн продажби. Продажбите черпят директно от останалите свободни места в системата и знаете във всеки един момент колко остава до запълване на капацитета. – . Нуждаете се само от интернет и можете да стартирате продажбите. Имате и опция за печат върху бланки за билети. Системата позволява допълнителни интеграции към системи за контрол на достъп, счетоводен софтуер.

2. В движение сте или нямате обособена каса?

Имаме решение! URBO Studio софтуер за мобилен касов апарат – 3в1 устройство с интернет на Datecs, с интегриране приложение за продажба през системата на URBO. Лесно и бързо издавате и принтирате билет, издавате касов бон, а Вашите клиенти могат да заплатят в брой или с карта. Устройството позволява и бърз “чекиране“ на билетите. Погрижили сме се справките за всички плащания постъпили онлайн и на каса да се отразяват в реално време и да са видими от едно място.

 

3. Резервирай и плати на каса

  • Интеграцията на URBO Studio с EasyPay ще позволи на клиентите Ви да резервират онлайн билет или услуга, но да извършат плащането на удобна за тях каса. След успешното реализиране на резервация, всеки клиент получава на своя мейл автоматично генериран код, с който може да заплати услугите на избрана от него каса. EasyPay разполага с 2855 каси на територията на страната, като увеличават своята мрежа постоянно.

Ако клиентите Ви искат просто да отидат на каса и да платят също имаме решение!

  • FastPay разполагат с 128 каси разположени в цялата страна, а от 01.03.2022г. покупката на билети на партньори на URBO Studio е налична за всички обекти. Покупката ще видите отразена на момента в платформата на URBO Studio.
  • Бензиностанции Petrol разполагат с 297 обекта в цялата страна и докато клиентите Ви чакат зареждане на гориво за автомобила си, могат да закупят билет, вход или услуга от касите на нашият партньор.

Ако предпочитате видео съдържание можете да се абонирате към нашия YouTube канал. Също така можете да последвате банера и да се запознаете с нашите варианти за онлайн плащане.