Учебен Софтуер

Достигни аудиторията си,
където и да са те.

Онлайн
графици

Управлявай
съдържанието

Избери своето
място за обучение

Избери своето
място за обучение

Онлайн графици и още много

Контролирай уроците с учебен софтуер и онлайн графици. Провеждай уроци на живо или продавай офлайн съдържание. Предложи гъвкавост на учениците си и създай продуктивна дигитала среда.

Управлявай съдържанието

LiveStream и VOD – за LiveStream или качване на видео съдържание с различни варианти на контрол на достъпа (заключване срещу заплащане, при месечна такса, за определени потребители и още много).

Избери своето място на обучение

На индивидуална страница на събитието, направена за теб чрез нашия „website builder“ или вгради лесно на собствения си интернет портал, чрез URBO iFrame, излъчвай безплатно в YouTube и Facebook.

учебен софтуер

Продавайте през множество платформи

Нашият channel manager позволява с един клик да продавате своите оферти и предложения не само на вашия сайт, но и във вашата Фейсбук и Инстаграм страница, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, GoGuide, Ти Си София, SmartBurgas и др. 

учебен софтуер

Ние сме с вас на всяка стъпка

Нашият екип ще проведе детайлно обучение за работа със системата, както и ще бъде до вас по време на ежедневната ви работа с нашия учебен софтуер.

учебен софтуер

Взимай информирани бизнес решения

Нашите аналитични справки и отчети в реално време ти позволяват да опознаеш по-добре своите клиенти и да управляваш информирано своя бизнес.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Резервации”

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт,
резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

URBO Parking Става URBO City В партньорство с Банка ДСК и Visa Познатото приложение за паркиране URBO Parking скоро ще осъмне трансформирано в URBO City. Тази промяна отбелязва  значим момент в нашия ангажимент за подобряване …

Предимства На Viber Chatbot За Общини В дигитални времена като днешните, онлайн комуникация е незаменима и както бизнесите, така и общинският сектор са изправени пред предизвикателството да модернизират и дигитализират своите услуги, за да отговорят …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори

URBO STUDIO

описание

  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
iso-20000
iso9001
iaapa
iso-27001
bazf
iso-14001
skall