Не просто настаняване, а преживяване

Ваканционни селища

Хотелски комплекси

4 и 5 - звездни хотели

Семейни хотели

Хостели и мотели

Къщи за гости, вили

Апартаменти, пансиони

Хижи и шалета

Мощен
cross-sale инструмент

Предлагайте допълнителните си услуги, атракции и събития на своите клиенти по всяко време – по време на резервация, в периода преди пристигане или след настаняване. Управлявайте лесно заетост и свободни места и приемайте онлайн и офлайн резервации и плащания.

Улеснете персонала
с нашия онлайн консиер

Достъпен от всяко устройство на рецепция или в стаята на всеки гост. Подарете на своите гости едно незабравимо преживяване като улесните получаването на информация и директна резервация за вашите допълнителни услуги, както и за активностите, достъпни в района на вашия хотел.

Привлечете повече клиенти
и увеличете приходите си

Нашият канален мениджър позволява с един клик да продавате не само на вашия сайт, но и в социалните мрежи, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, GoGuide, Ти Си София, SmartBurgas и др. Предлагайте и активности на други доставчици във вашия регион, като печелите комисионна от всяка продажба.

Възползвайте се от допълнителни маркетинг функционалности

При всяка онлайн продажба вие и вашите клиенти получавате автоматично генериран дигитализиран билет или ваучер. Специално създаденият тикет валидатор позволява бърза и лесна проверка на всеки документ посредством сканиране на QR-код от устройство с интернет връзка.

Продавайте онлайн и офлайн

Възползвайте се от различните методи за разплащания, за да улесните максимално своите клиенти. Може да приемате онлайн плащания, плащания в над 500 каси в цялата страна, както и плащания на място с мобилен ПОС терминал, като всяка продажба се отразява автоматично във вашия акаунт.

Взимайте информирани бизнес решения

Нашите аналитични справки и отчети в реално време позволяват да опознаете по-добре своите клиенти и да управлявате информирано своя бизнес.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Резервации”

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Онлайн консиерж”

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт,
резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

HOLIDAY & SPA Holiday & Spa е най-голямото ежегодно туристическо EXPO в региона с над 20 годишна история.Предвид пандемичната ситуация и трудностите, които изпита туристическият бизнес, организаторите на EXPO решиха то да премине онлайн, като …

ТИ СИ СОФИЯ Ти си София е комуникационната платформа на Столична Община, целяща лесен достъп до информация на гражданите и гостите на града. Платформата представлява пълен справочник на живота в града, работа и бизнес, придвижване …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори