Софтуер за Хотели

Не просто настаняване, а преживяване

Ваканционни селища

Хотелски комплекси

4 и 5 - звездни хотели

Семейни хотели

Хостели и мотели

Къщи за гости, вили

Апартаменти, пансиони

Хижи и шалета

Мощен
cross-sale инструмент

Предлагайте допълнителните си услуги, атракции и събития на своите клиенти по всяко време – по време на резервация, в периода преди пристигане или след настаняване. Управлявайте лесно заетост и свободни места и приемайте онлайн и офлайн резервации и плащания.

Улеснете персонала
с нашия онлайн консиер

Достъпен от всяко устройство на рецепция или в стаята на всеки гост. Подарете на своите гости едно незабравимо преживяване като улесните получаването на информация и директна резервация за вашите допълнителни услуги, както и за активностите, достъпни в района на вашия хотел.

Привлечете повече клиенти
и увеличете приходите си

Нашият канален мениджър и софтуер за хотели позволява с един клик да продавате не само на вашия сайт, но и в социалните мрежи, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, GoGuide, Ти Си София, SmartBurgas и др. Предлагайте и активности на други доставчици във вашия регион, като печелите комисионна от всяка продажба.

Възползвайте се от допълнителни маркетинг функционалности

При всяка онлайн продажба вие и вашите клиенти получавате автоматично генериран дигитализиран билет или ваучер. Специално създаденият тикет валидатор позволява бърза и лесна проверка на всеки документ посредством сканиране на QR-код от устройство с интернет връзка.

Продавайте онлайн и офлайн

Възползвайте се от различните методи за разплащания на нашия софтуер за хотели, за да улесните максимално своите клиенти. Може да приемате онлайн плащания, плащания в над 500 каси в цялата страна, както и плащания на място с мобилен ПОС терминал, като всяка продажба се отразява автоматично във вашия акаунт.

Взимайте информирани бизнес решения

Нашите аналитични справки и отчети в реално време позволяват да опознаете по-добре своите клиенти и да управлявате информирано своя бизнес балгодарение на нашия софтуер за хотели.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Резервации”

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт,
резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

URBO Parking Става URBO City В партньорство с Банка ДСК и Visa Познатото приложение за паркиране URBO Parking скоро ще осъмне трансформирано в URBO City. Тази промяна отбелязва  значим момент в нашия ангажимент за подобряване …

Предимства На Viber Chatbot За Общини В дигитални времена като днешните, онлайн комуникация е незаменима и както бизнесите, така и общинският сектор са изправени пред предизвикателството да модернизират и дигитализират своите услуги, за да отговорят …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори