Функционалности

Технологични решения,
които превръщат услугите в преживявания.

Управление на бизнеса

функционалности

УПРАВЛЯВАЙТЕ БИЗНЕСА СИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ОТ ВСЯКА ТОЧКА

Управлявайте дистанционно графици, персонал, услуги и локации. Продавайте от всяка точка и всяко устройство.

МЕНАЖИРАЙТЕ ПРАВИЛНО РЕСУРСИТЕ СИ

Управлявайте заетост, свободни места, last minute продажби, stop sales, графици, персонал, достъпи, канали на продажба и други лесно и в реално време

ОПОЗНАЙТЕ ПО-ДОБРЕ СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Възползвайте се от ценна информация за своите клиенти – кога и как резервират, как предпочитат да заплащат избраните услуги, от кои платформи и канали пазаруват

ВЗЕМАЙТЕ ИНФОРМИРАНИ РЕШЕНИЯ

Статистиката, която предоставя платформата в реално време ще спомогне за лесно управление на вашата дейност и взимането на правилни мениджърски решения

АВТОМАТИЗИРАЙТЕ ПРОЦЕСИТЕ СИ

Автоматизирайте процесите по продажба на своите услуги през множество канали и платформи, управлението на заетост, графици и продажба на различни видове абонаменти и входове.

НАМАЛЕТЕ РАЗХОДИТЕ СИ

Намалете разходите си за управление на бизнеса, приемане на обаждания, ръчно записване на часове и т.н. Намалете загубите си от канселации в последния момент и no-shows.

Дистрибуция и генериране на приходи

ОСЪЩЕСТВЯВАЙТЕ ПРОДАЖБИ ПРЕЗ СОБСТВЕНИЯ СИ САЙТ

Лесен за интегриране резервационен модул с възможност за онлайн заплащане, който позволява да конвертирате посетителите на сайта в платени резервации.

ГЕНЕРИРАЙТЕ ПРИХОДИ ДОРИ ПРИ ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ

Възможност за качване на видео съдържание под формата на оферта с различни начини за ограничаване на достъпа – срещу заплащане, код за достъп, регистрация и др.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ МНОГООБРАЗНИ ПРОДУКТОВИ КАТЕГОРИИ

Предлагайте своите оферти с различни варианти на заплащане – месечен абонамент, ваучер, единична такса, вход или билет.

ПРИЕМАЙТЕ ВСЯКАКЪВ ВИД ПЛАЩАНИЯ НА МЯСТО

Мобилен или ПОС терминал с възможност за картов четец, който позволява приемането на всички видове плащания от всяка локация, както и дава възможност за last-minute продажби или upsell.

urbo studio

ПРИЕМАЙТЕ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРЕЗ АЛТЕРНАТИВНИ КАНАЛИ

Допълнително генериране на приходи чрез продажба в множество канали – Facebook, Instagram, партньорски маркетплейси за продажба на услуги, като Преоткрий България, TicketStation, Ти Си София, urboapp.com и др. Управлението на заетости и резервации се случва от едно място в реално време.

СЪЗДАЙТЕ НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Превърнете своите услуги в незабравимо преживяване като предлагате на своите клиенти допълващи услуги на други доставчици от нашата база данни. Генерирайте допълнителни приходи от всяка продажба.

функционалности

Маркетинг инструменти

ДОСТИГНЕТЕ ДО НОВИ КЛИЕНТИ

Възползвайте се от множество инструменти за привличане на нови клиенти и увеличете видимостта и разпознаваемостта на своя бизнес.

СЪБИРАЙТЕ ЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Възползвайте се от достъпа до профилите, мейли и информация за поведението на своите клиенти (история на резервации, посещения и покупки), за да организирате успешни маркетинг кампании.

АВТОМАТИЗИРАЙТЕ СВОИТЕ КАМПАНИИ И ПРОМОЦИИ

Възможност за лесно организиране на промоции и бонус и лоялти кампании за продажба на определени продукти или услуги с крайна дата, мейлинг, ПРОМО кодове и точки.

СПЕЧЕЛЕТЕ ЛОЯНОСТТА НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

Останете свързани със своите клиенти дори при затворени врати посредством онлайн уроци и сесии. Отговорете на нуждите на всеки един потенциален клиент и потребител.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ БИЛЕТИ

Персонализирайте билетите и мейлите с ваше лого и дизайн, които вашите клиенти получават след направена резервация или заплащане.

ОРГАНИЗИРАЙТЕ КРОС-КАМПАНИИ С ТРЕТИ ДОСТАВЧИЦИ

Организирайте автоматизирани крос промоционални кампании с доставчици на допълващи услуги, като позволявате на вашите клиенти да заплащат с промо кодове, точки или др.

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

Контрол и анализи

функционалности

МОБИЛНА АПЛИКАЦИЯ ЗА ВАЛИДИРАНЕ НА БИЛЕТИ

Лесно валидиране на закупени ваучери и билети чрез мобилни апликации, работеща на всяко мобилно устройство с интернет връзка. Информацията се актуализира в реално време.

ОТЧЕТНИ СПРАВКИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Получавате достъп до информация в реално време за резервации и справки по оферти/предложения, видове билети/входове, канал на продажба, генерирани приходи и комисионни.

КОНТРОЛ В РЕАЛНО ВРЕМЕ НА ЗАЕТОСТ И ПРОДАЖБИ

Възможност за контрол и управление в реално време на заетост и продажби – stop sales, early booking, last minute цени и др.

КОНТРОЛ НА КАСИ

Контролирайте продажбите на каса в реално време и се възползвайте от отчетни справки за продажби по каси и оператори.

АНАЛИТИЧНИ СПРАВКИ ЗА ДЕЙНОСТТА

Достъп до аналитични справки, които да улеснят ежедневната работа и взимането на управленски решения.

ИСТОРИЯ НА РЕЗЕРВАЦИИ И ПЛАЩАНИЯ

Получавате достъп до пълната история на всички плащания и резервации, направени за вашите събития и оферти.

Крайни клиенти

ДИГИТАЛНИ И ПРИНТИРАНИ БИЛЕТИ

Предварително дефинирани темплейти за билети според вашия брандинг. Вашите клиенти могат да избират между изцяло дигитален или принтиран билет.

МОБИЛЕН ПОРТФЕЙЛ

Вашите клиенти получават индивидуален дигитален профил в брандиран мобилен wallet с цялата информация за извършени покупки, валидни и изтекли билети, предстоящи и отминали събития, извършени плащания и др.

МНОЖЕСТВО ВАРИАНТИ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ИЗБРАН ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА

Клиентите ви могат да избират между разнообразни начини на разплащане на избраната услуга, вкл. онлайн през различни доставчици на плащания или офлайн на ваша каса или каса на Easy Pay.

ВАУЧЕРИ И ПОКАНИ

Можете да издавате персонализирани ваучери, покани, абонаментни карти с ваш брандинг вкл. с конкретни места или брой/период на посещение, без да нарушавате броя на свободните места.

ИНТЕГРАЦИЯ С iOS И ANDROID ПОРТФЕЙЛИ

Всеки закупен билет от краен клиент ще може да бъде добавян в wallet-а на смарт телефона, което допълнително улеснява достъпа и посещението при вас.

ИНТЕГРАЦИЯ С GOOGLE, EXCHANGE И iOS КАЛЕНДАРИ

Възможност за добавяне на вече резервирано и платено събитие или оферта към собствения календар в смарт телефон или друго мобилно устройство.

Организиране на събития

УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАЛИ И ЛОКАЦИИ ЗА СЪБИТИЯ

Лесно и бързо създавате нова локация с избраната от вас схема за провеждане на събитието. Залагате свободни места за продажба, покани, ВИП, и др. Управлявате различните канали на продажба от едно място.

МЕНАЖИРАЙТЕ ПРАВИЛНО РЕСУРСИТЕ СИ

Управлявайте заетости, свободни места, различни типове блокажи, last minute продажби, stop sales, графици, персонал, достъпи, канали на продажба и други лесно и в реално време.

ОНЛАЙН И ОФЛАЙН РАЗПЛАЩАНИЯ

Мобилен или ПОС терминал с възможност за картов четец, който позволява приемането на всички видове плащания от всяка локация. Интеграция с фискален принтер с възможност за печат на билети върху бона.

СХЕМИ НА ЗАЛИ И ЛОКАЦИИ ЗА СЪБИТИЯ, СЕКТОРИ И МЕСТА

Лесно проектиране на места (включително сцени, столове и и персонализиране на маси), зони със специални цени на билети и др. с включена функция drag&drop.

АВТОМАТИЗИРАЙТЕ ПРОЦЕСИТЕ СИ

Автоматизирайте процесите по продажба на своите услуги през множество канали и платформи, управлението на заетости, графици и продажба на различни видове абонаменти и входове.

ИНДИВИДУАЛИЗИРАНА СТРАНИЦА ЗА СЪБИТИЕТО ВИ

Възможност за създаване на индивидуална страница на вашето събитие със собствен дизайн – модули за описание на събитието, програма, лектори, спонсорски пакети и др.

Онлайн и виртуални събития

ИЗБЕРЕТЕ СВОЕТО МЯСТО НА ИЗЛЪЧВАНЕ

Индивидуален i-frame, който може лесно да бъде вграден на страницата на събитието или на собствения ви интернет портал. Възможност за излъчване безплатно в YouTube, Facebook или LinkedIn.

УПРАВЛЯВАЙТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО СИ

LiveStream и VOD – за LiveStream или качване на видео съдържание с различни варианти на контрол на достъпа (заключване срещу заплащане, при месечна такса, за определени потребители и още много).

ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА РЕАЛНОТО СЪБИТИЕ

Продавайте билети, раздвайте покани, задавайте анкети или комуникирайте активно с Q&A и live chat функционалност. Статистики, визуализации, онлайн срещи, конферентни зали, видео реклама, активни оферти и предложения.

ЕДИН СОФТУЕР – МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Възможност за провеждане на различни видове виртуални, онлайн и хибридни събития, вкл. представяне на нов продукт, конференции, уъркшопи, изложения, семинари, фестивали и др.

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори