Софтуер за Туроператори и
Туристически агенции

Цялостно технологично решение
за управление на Вашия бизнес

Туристически агенции
Туроператори

OTA
DMC

Екскурзоводи
Организатори на пътувания

Мощен резервационен
инструмент

Продавайте лесно своите предложения онлайн, централизирайте своите доставчици и заетост, автоматизирайте справки и аналитична информация. Управлявайте лесно заетост и свободни места и приемайте онлайн и офлайн резервации и плащания чрез нашия софтуер за туроператори.

Напълно дигитализирани
ваучери и билети

При всяка онлайн продажба вие и вашите клиенти получавате автоматично генериран дигитализиран билет или ваучер. Специално създаденият тикет валидатор позволява бърза и лесна проверка на всеки документ посредством сканиране на QR-код от устройство с интернет връзка.

Онлайн и офлайн
разплащания

Възползвайте се от различните методи за заплащане, за да улесните максимално своите клиенти. Може да приемате онлайн плащания, плащания в над 500 каси в цялата страна, както и плащания на място с мобилен ПОС терминал, като всяка продажба се отразява автоматично във вашия акаунт.

Продавайте през множество канали

Нашият channel manager позволява с един клик да продавате своите оферти и предложения не само на вашия сайт, но и във вашата Фейсбук и Инстаграм страница, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, GoGuide, Ти Си София, SmartBurgas и др.

Онлайн каталог с допълнителни активности и услуги

Увеличете приходите си и създавайте уникални преживявания за своите клиенти. Възползвайте се от нашия онлайн каталог от допълнителни услуги, които да пакетирате с Вашите основни програми и предложения и печелете процент от всяка продадена допълнителна услуга.

Взимайте информирани бизнес решения

Нашите аналитични справки и отчети в реално време позволяват да опознаете по-добре своите клиенти и да управлявате информирано своя бизнес.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Резервации”

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт,
резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

URBO Parking Става URBO City В партньорство с Банка ДСК и Visa Познатото приложение за паркиране URBO Parking скоро ще осъмне трансформирано в URBO City. Тази промяна отбелязва  значим момент в нашия ангажимент за подобряване …

Предимства На Viber Chatbot За Общини В дигитални времена като днешните, онлайн комуникация е незаменима и както бизнесите, така и общинският сектор са изправени пред предизвикателството да модернизират и дигитализират своите услуги, за да отговорят …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори