Софтуер за Фитнес и Спортни зали

Превърни спорта в незабравимо преживяване

Йога & Фитнес зали

Танцови студиа

Спортни зали

Игрища и стадиони

Плувни басейни

Персонални треньори

Платформи за спортни

Видео тренировки

Генерирайте приходи и при затворени врати

Останете свързани със своите клиенти, предлагайки видео съдържание и/или лайв стрийм – тренировки, практики, репетиции и др. Качвайте и управлявайте своето видео съдържание лесно и бързо – множество варианти за ограничаване на достъпа на база мейл, IP, платен или безплатен достъп, достъп до конкретно видео или на база период и абонамент.

Продавайте през множество платформи

Нашият channel manager позволява с един клик да продавате своите оферти и предложения не само на вашия сайт, но и във вашата Фейсбук и Инстаграм страница, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, GoGuide, Ти Си София, SmartBurgas и др.

Управлявайте графици, капацитет и свободни места в реално време

Управлявайте своя бизнес изцяло онлайн през нашия софтуер за фитнес и спортни зали, като предоставяте на своите служители различни нива на достъп. Разполагате с информация в реално време за свободни места, продажби, запъленен капацитет и др., за да може да взимате информирани управленски решения.

Напълно дигитализирани ваучери и билети

При всяка онлайн продажба вие и вашите клиенти получавате автоматично генериран дигитализиран билет или ваучер. Специално създаденият тикет валидатор позволява бърза и лесна проверка на всеки документ посредством сканиране на QR-код от устройство с интернет връзка.

Продавайте онлайн и офлайн

Възползвайте се от различните методи за разплащания, за да улесните максимално своите клиенти. Може да приемате онлайн плащания, плащания в над 500 каси в цялата страна, както и плащания на място с мобилен ПОС терминал, като всяка продажба се отразява автоматично във вашия акаунт.

Взимайте информирани бизнес решения

Нашите аналитични справки и отчети в реално време позволяват да опознаете по-добре своите клиенти и да управлявате информирано своя бизнес.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Резервации”

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

Пускане на видеото

Вижте как да създадете
собствения си график

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт, резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

Типове Билети И Как Да Ги Използвате С Цел Повече Приходи За Вашите Събития Като организатор на събития, няма нищо по-хубаво от това да видите думaтa “SOLD OUT” с главни букви на вашия уеб сайт. …

За Кои Бизнеси Е Подходящ Киоскът И Какви Са Ползите От Неговата Интеграция? За Кои Бизнеси Е Подходящ Киоскът И Какви Са Ползите От Неговата Интеграция?  Ако вашият бизнес оперира в туристическата и развлекателната индустрия, …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин