Софтуер за Атракциони и Активности

Превърни активностите
в незабравимо изживяване

Екстремни
активности

Сезонни
активности

Водни
и увеселителни парковее

Музеи
и галерии

Културни
и исторически паметници

Управлявайте графици, капацитет
и свободни места в реално време

Управлявайте своя бизнес изцяло онлайн през нашия софтуер за атракциони, като предоставяте на своите служители различни нива на достъп. Разполагате с информация в реално време за свободни часове, продажби, запълнен капацитет и др., за да може да взимате информирани управленски решения.

Продавайте
онлайн и офлайн

Възползвайте се от различните методи за разплащания, за да улесните максимално своите клиенти. Може да приемате онлайн плащания, плащания в над 500 каси в цялата страна, както и плащания на място с мобилен ПОС терминал, като всяка продажба се отразява автоматично във вашия акаунт.

Контролирайте лесно
достъпа до своя обект

Контролирайте лесно достъпа до своя обект, независимо дали сте планински водач или голям аквапарк. Може даизползвате както своето смарт мобилно устройство, така и различни видове системи за контрол на достъпа, гривни или професионални check-in устройства или турникетни бариерни решения.

Възползвайте се от модул за промоции

Промотирайте всички свои услуги оферти в своите социални канали с един клик
и се възползвайте от модула за прилагане на бонус схеми, отстъпки за лоялни клиенти, промо кодове, подаръчни ваучери и др.

софтуер за атракциони

Продавайте през множество платформи

Нашият channel manager позволява с един клик да продавате своите оферти и предложения не само на вашия сайт, но и във вашата Фейсбук и Инстаграм страница, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, FastPay, EasyPay, Ти Си София, SmartBurgas и др.

софтуер за атракциони

Напълно дигитализирани ваучери и билети

При всяка онлайн продажба вие и вашите клиенти получавате автоматично генериран дигитализиран билет или ваучер. Специално създаденият тикет валидатор позволява бърза и лесна проверка на всеки документ посредством сканиране на QR-код от устройство с интернет връзка.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

софтуер за атракциони
Play Video about софтуер за атракциони

Вижте как работи
модул “Резервации”

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

софтуер за атракциони
Play Video about софтуер за атракциони

Купуване на билет
от автомат за
самообслужване

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт, резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

Маркетинг Инструменти за Успешна Стратегия в Извънпиковите Месеци за Атракции и Събития За бизнеси в сферата на преживяванията като събития, атракции или активности, извънпиковият сезон неизбежно носи усещане за несигурност. Ние познаваме индустрията и добре …

Как партньорството с хотел може да увеличи резервации и приходите ви? Вие сте туроператор, организатор на събитие или посредник в продажбата на билети за спортен, културен и/или друг тип ивент? Замисляли ли сте се, че …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори