Виртуални и Хибридни събития

Не се отказвай! Направи го по-добре!

Представяме Ви най-усъвършенствания софтуер за управление на виртуални
и хибридни събития от създаването до контрола на достъпа.

Големи компании
и малки бизнеси

Изложбени
организации

НПО и правителствени
организации

Образование,
култура и спорт

Генерирайте приходи
и при затворени врати

Останете свързани със своите клиенти, предлагайки видео съдържание и/или лайв стрийм, чрез нашия софтуер за виртуални и хибридни събития. Качвайте и управлявайте своето видео съдържание лесно и бързо – множество варианти за ограничаване на достъпа на база мейл, IP, платен или безплатен достъп, достъп до конкретно видео или на база период и абонамент.

Мощен cross-sale
инструмент

Предлагайте допълнителните си услуги, атракции, рекламни позиции и съпътстващи събития на своите клиенти по всяко време – преди, по време и след събитието. Управлявайте лесно заетост и свободни места и приемайте онлайн и офлайн резервации и плащания.

Управлявайте и анализирайте
в реално време

Управлявайте своя бизнес изцяло онлайн като предоставяте на своите служители различни нива на достъп. Разполагате с информация в реално време за продажби, гледания, достъп и др. Анализирате събитието, докато то тече и създавате репорти след края.

Избери своето място на излъчване

На индивидуална страница на събитието, направена за теб чрез нашия „website builder“ или вгради лесно на собствения си интернет портал, чрез URBO iFrame, излъчвай безплатно в YouTube и Facebook.

Управлявай съдържанието

LiveStream и VOD – за LiveStream или качване на видео съдържание с различни варианти на контрол на достъпа (заключване срещу заплащане, при месечна такса, за определени потребители и още много).

Всички възможности на реалното събити

Продаваш билети, раздваш покани, задаваш анкети или комуникираш активно с Q&A и live chat функционалност. Статистики, визуализации, онлайн срещи, конферентни зали, видео реклама, активни оферти и предложения са само част от възможностите.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Business Viber Chatbot

urbo studio

Улеснете клиентите си да купуват продукти или услуги, като правят поръчки и резервации директно във Viber.

Изпращайте директно вашите оферти, специални промоции, информация за събития или ежедневно и/или специално меню.

Ангажирайте и насочете аудиторията си чрез новини, push нотификации, реклами и т.н.

Приемайте директни плащания и изпращайте билети, ваучери или друг вид пропуски.

Увеличете видимостта и достигнете до по- широка аудитория с реклами, стикери, таргетирани съобщения и оферти.

Отговорете в реално време на заявките на абонатите си с необходимата им информация: разписки за покупки, статус на резервация/канселация, статуси на поръчката и други.

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт,
резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

Viber Chatbot за събития Предимства и възможности Viber ChatBot e част от добре познатата апликация за разговори и съобщения Viber. Чат ботът е бизнес услуга, която носи със себе си ползи както …

Как Работи и Какви са Предимствата на City Card за Общините City Cards ( от англ. език градски карти) представляват дигитален софтуерен продукт, с чиято помощ общините могат да предоставят на своите …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори