URBO Резервационен модул

Създаден да продава повече за теб

РЕШЕНИЕТО:

Част от URBOStudio, системата URBO резервационен модул се интегрира бързо към твоята интернет страница, резервационен бутон, рекламен лендинг пейдж, фирмен профил във Фейсбук, Инстаграм или друга социална мрежа. Създаването и използването на deep линкове за рекламни постове, кампании или други call to action nпослания в мрежата е детска игра. Разберете повече в статията ни посветена на това защо трябва да продаваме през собствена резервационна система.

Можете лесно да продавате услугите си с точна дата и час, да пуснете ваучер или комбинация от двете. Предоставянето на възможности за крайния клиенти да персонализират покупката с цел подарък, както и опциите за upsell по време на пазаруването за надграждане с по-добри параметри, добавяне на застраховка, поръчвате доставка до вкъщи или просто информативни уточнения са само една част от екстрите на системата. Ако обмисляте интегрирането на резервационна система, разберете в специалния ни материал, какво трябва да търсите в нея.

Модулът позволява да бъде използван при стандартни услуги, така и при заключени събития или услуги достъпни зад заключен код, домейни и др.

С URBO Резервационен модул, можете да продавате и контролирате, както офлайн услуги и събития, така и live stream и VOD видеа. Системата позволява да правите анкети, Q&A и други услуги по време на записа или живото излъчване.

 

Urbo booking engine

Чрез streaming функцията, URBO Ви дава поредимството да правите хибридни събития и да додтигате до повече клиенти, въпреки ограниченията на мястото или наложени рестрикции за посетители. 

Можете да изберате режим на работа само резервация, онлайн покупка или да предоставите възможност за онлайн поръчка и офлайн заплащане на услугите за Вашите клиенти.

Резервационният софтуер на URBO e  интегриран с множество платежни оператори и банки за заплащане с карта, смарт точки, както и поръчка онлайн, а заплащане на касите на нашите партньори. Разберете още за ползите, от които можете да се възползвате при евентуална интеграция.

Ако пък предпочитате видео съдържание, не забравяйте да ни последвате и в YouTube.