ТИ СИ СОФИЯ

Ти си София е комуникационната платформа на Столична Община, целяща лесен достъп до информация на гражданите и гостите на града. Платформата представлява пълен справочник на живота в града, работа и бизнес, придвижване и разбира се, културно-исторически обекти, паметници, атракции и събития. Идеята на платформата е да представи максимално количество възможности за прекарване на свободното време, както за жителите на град София, така и за туристите.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

При разработването на платформата Столична Община търсеше възможност за максимално улеснение на своите жители и гости на града, като част от дейността целеше дигитализация на процесите по директна резервация и онлайн покупка на входове за културно-исторически паметници и обекти и билети за събития.

РЕШЕНИЕТО:

URBO беше избран за партньор при предоставянето на бекенд технологично решение, което да позволи на всички общински дружества и частни оператори и доставчици на услуги да качват описание на своите услуги и съответно да приемат онлайн плащания и резервация в реално време през платформата Ти Си София. Възможността за онлайн продажби е решена посредством i-frame, който е вграден на платформата. Всеки доставчик на услуги или организатор на събития при качване на своите оферти, може да избере и опция дали да ги листне в платформата Ти Си София.
Ти Си София използва редица функционалности, включително:
Брандиран i-frame на платформата по зададени от възложителя визуални критерии
Модул Профил на Потребителя: възможност за създаване на профил на потребителя и регистрация в сигурна среда на дебитна или кредитна карта; възможност за онлайн резервация на избрани събития, услуги и продукти; възможност за онлайн заплащане на избраните услуги без необходимост от заплащане и/или получаване на билети на гише; история на плащанията – пълна справка за направени плащания и закупените билети, входове и услуги; възможност за подаване на оплакване, рейтинг и получаване на отговор
Онлайн канал за дистрибуция и продажба на билети/ваучери за събития: директна и сигурна онлайн покупка на билети за събития; търсене по дата, вид, час и цена; информация в реално време за наличност.
Онлайн канал за дистрибуция и продажба на входове/билети/ваучери за атракции и активности

Запознайте се с още успешни проекти, разработени от URBO Studio в нашия блог или YouTube канал.