Промени в месечните статистики на URBO Studio

URBO Studio е в процес на разработка и ъпгрейд на статистическата и аналитична информация, получавана от нашите бизнес партньори. Нашата крайна цел е всеки бизнес, ползващ функционалностите на платформата URBO Studio да разполага с максимално подробни и лесно достъпни справки както относно резервации и продажби, така и относно поведението на крайните му клиенти. В тази връзка след всички промени в месечните статистики, в следващите месеци поетапно ще бъдат пускани нови справки, за които ще ви уведомява своевременно. Към момента има нов рилийз на месечни статистики за продажба, който позволява на бизнес собствениците лесно да достъпват информацията за отминали и предстоящи събития и да я сверяват с месечните протоколи за продажби. 

В следващите редове ще намерите подробно описание на начина на работа на модул „Статистика“, като в случай, че имате въпроси, винаги може да се свържете с нас на телефон 070070270 или на мейл: support@urbostudio.com

1. Как да разгранича статистиката за период, вид събитие и др.?

  • Добавена е нова функционалност, която дава възможност от падащо меню да бъдат избрани отминали, предстоящи или всички събития. По този начин ще можете по-лесно и бързо да проверявате достоверността на протоколите, изпращани от нашия финансов екип, както и да следите резервациите и приходите си за определен период или конкретно събитие.
промени в месечните статистики

2. Как да заредя желаната от мене статистика?

  • Всички полета са с падащи менюта с оглед гъвкавостта на статистиката, която следва да имат потребителите. От там нататък с по един клик можете да изберете и заредите избраните от Вас статистически данни.
Changes in monthly statistics

3. При избор на конкретен обект, кои събития ще се заредят?

  • При избор на конкретен обект, събитията които ще се заредят са единствено събитията към този обект, респективно излъчванията също. Може да бъде избрано конкретно излъчване на конкретно събитие, като в този случай ще се визуализира статистиката от началото на създаването на събитието до момента, без оглед на периода. Това позволява лесно да проследите всички приходи за конкретно събитие и излъчване, което е особено полезно в случаите, в които има осъществени продажби и резервации в продължение на няколко месеца.

4. При избор на конкретен месец, каква статистика ще се зареди?

  • При избор на конкретен месец, може да се избират всички обекти или конкретен обект, всички събития или конкретно събитие. В този вариант, обаче, полето за „Излъчване“ става неактивно, като информацията, която се дава е за всички излъчвания в този период. Може да изберете дали да видите информация за отминали или предстоящи събития.

 

Ако Ви е била полезна и интересна новината, можете да се върнете към нашия блог или да продължите с нашето видео съдържание в YouTube.