Преоткрий България

Преоткрий България е инициатива на МЕТРО, Mastercard, Пощенска банка, Coca-Cola, A1, Загорка АД, Димитър Маджаров, OMV и други. Инициативата има за цел да подпомогне българските предприемачи в туристическия сектор и стартира още по време на първото обявено извънредно положение в страната – през юни, 2020 година.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Основен акцент на инициативата беше създаването на резервационна платформа, която да свързва директно и безплатно заведения, места за настаняване и производители с крайните клиенти, като по този начин се подпомогне рестарта на хотелиерския и ресторантьорски бизнес в началото на летния сезон.    

РЕШЕНИЕТО:

URBO беше избран за основен технологичен партньор на платформата „Преоткрий България“. За по-малко от месец екипът ни успя да пусне в експлоатация изцяло нова резервационна платформа от типа маркетплейс, като решение от типа turn-key solution.

Платформата разполага с редица съвременни софтуерни инструменти и функционалности, като:

  • Специално създаден и брандиран фронтенд на платформата по зададени от възложителя визуални критерии
  • Модул Профил на Потребителя: възможност за създаване на профил на потребителя и регистрация в сигурна среда на дебитна или кредитна карта; възможност за онлайн резервация на избрани събития, услуги и продукти; възможност за онлайн заплащане на избраните услуги без необходимост от заплащане и/или получаване на билети на гише; история на плащанията – пълна справка за направени плащания и закупените билети, входове и услуги; възможност за подаване на оплакване, рейтинг и получаване на отговор
  • Онлайн канал за дистрибуция и продажба на билети/ваучери за хотелска настаняване и оферти: директна и сигурна онлайн покупка на услуги за настаняване; търсене по дата, вид, час и цена; информация в реално време за наличност.
  • Онлайн канал за дистрибуция и продажба на билети/ваучери за ресторанти и събития: директна резервация в избран ресторант или нощно заведение.
  • Карти и ваучери за намаление и/или бонуси

Всеки един от партньорите на платформа „Преоткрий България“ се възползва от редица предимства и дигитални решения абсолютно безплатно, като:

  • Софтуер за управление на заетости, резервации и продажби в реално време
  • Възможност за качване и листване в платформата на неограничен брой оферти
  • Справки и информация в реално време за всички активности в платформата, вкл. търговски отчети, бизнес анализи (брой посещения и резервации и др.)
  • Нотификации за направена резервация
  • Отличен customer support и обучение и content management

Ако Ви е допаднала тази статия, можете да продължите към нашия блог и да се запознаете и други наши успешни проекти. За любителите на видео съдържанието можете да ни последвате и в YouTube.