URBOPay - решението, чрез което може да приемате сигурни и бързи онлайн разплащания

Платежни оператори поддържани от нас

Платформата URBO Studio предлага два възможни модела на приемане на онлайн разплащания – нашите клиенти могат да използват собствен виртуален ПОС терминал на всяка една платежна институция в страната или чужбина, или да се възползват от платежните услуги на URBOPay. URBOPay е интегрираното решение за онлайн разплащания на URBO Studio, което предоставя възможност на всички доставчици на услуги да стартират приемането на онлайн плащания бързо и евтино (без необходимост от допълнителни разработки, интеграции на собствен виртуален ПОС терминал и инвестиции). При първия вариант, в който работите със собствен ПОС терминал, може да изберете един или няколко от вариантите за онлайн разплащания, които съществуват на пазара. Към момента платформата поддържа операции със следните платежни оператори:

payment operators

Банка ДСК

Банка ДСК е собственост на унгарската банка ОТР, която е регионален лидер на пазара в Централна и Югоизточна Европа. Като такава, Банка ДСК извършва картови разплащания през собствена платежна инфраструктура. URBO Studio има изградена интеграция с платежната система на банката, което прави изключително лесно и бързо добавянето на нов виртуален ПОС терминал към профила на нашите клиенти и партньори.

БОРИКА АД

Борика е в основата на технологичната инфраструктура на платежната индустрия в България и повечето банки в страната използват именно тази картова среда за извършване на картови плащания. В този смисъл, независимо с коя банка изберете да работите, интеграцията на Вашия виртуален ПОС терминал може да се случи в рамките на няколко дни, без значителна допълнителна инвестиция.

Първа Инвестиционна банка

Подобно на Банка ДСК, ПИБ работи със собствена технологична инфраструктура за картови разплащания, с която URBO Studio има интеграция и съответно може бързо и лесно да вгради във Вашата платформа за услуги възможността за заплащане през виртуален ПОС на тази банкова институция.

Epay.bg

Epay е българска система за електронни плащания, която позволява на своите клиенти да приемат онлайн плащания с дебитни и кредитни карти и микросметки. Интеграцията ни с този платежен оператор е налице, в случай, че изберете този канал.

URBO Studio предлага и възможности за разплащане с PayPal, BrainTree и други международни оператори.

Newpay

NewPay е „Вземи сега, плати по-късно“ платежен метод, който се интегрира в онлайн магазини и дава възможност на клиентите на магазините да плащат с него. NewPay дава възможност на клиентите си да си направят регистрация в платформата и да получат сума, с която могат да пазаруват във всички магазини, които са интегрирали NewPay като метод на плащане в чекаут страниците на своите онлайн магазини.

Когато клиент избере да плати с NewPay, той може да извърши плащането за секунди и без да има нужда да въвежда данни от кредитна или дебитна карта.

Ако Ви е била интересен този материал можете да прочетете и статията ни за видове платежки методи от тук. Ако пък предпочитате видео съдържание можете да ни последвате в YouTube.