Кино-театър „ВЛАЙКОВА“

Кино-театър „ВЛАЙКОВА“ предлага на столичани разнообразие от сценично изкуство, кино и активности. Построено през далечната 1925г., пази традициите на китематографичното изкуство и прилага иновативни похвати, за да запази интереса на публиката.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Кино-театър „ВЛАЙКОВА“ се обърнаха към URBO за предоставяне на цялостно технологично решение за създаване на web страница с възможност за продажба на билети, live stream и VOD.

РЕШЕНИЕТО:

Посредством web bilder, URBO изгради страница за Кино-театър „ВЛАЙКОВА“ ,която дава следните възможности:
Брандиран i-frame , чрез който потребителят може да закупи билет за предстоящ спектакъл, прожекция и други.
Модул Live stream и VOD: Всички любители на театъра и киното имат възможност да се насладят на поставките от дома си, благодарение на вграденият модул за Live stream и VOD. Има възможност да се дават различни нива потебителски достъп и да се създават различни ценови модели ( единичен билет, група, абонамент и др)
Услуги тип „Консиерж“: Разположени QR кодове на гърба на всяка седалка, при сканиране, потребителят се отвежда към програмата за следващият месец, като има възможност да направи резервация с покупка на момента.
WiFI captive: Страница за вход, която се показва, преди да се установи връзка с wi-fi. Потребителят има възможност да влезе с Facebook профил, Google акаунт и др, за да се свърже с интернет. Данните се събират изцяло с маркетингови цели.

Следете нашия блог, за да разбирате за още подобни технологични решения от URBO Studio.

Последвайте ни и в YouTube, ако предпочитате видео съдържание. Там ще имате възможността да се запознаете с интерфейса и функционалностите на нашите софтуери.