Канален
мениджър

Канален мениджър от URBO Studio

Каналният мениджър е термин, използван най-често в хотелската индустрия и представлява софтуерен инструмент, който позволява управлението и продажбата на вашите услуги през различни дистрибуторски канали. По своята същност каналният мениджър е онлайн платформа, която свързва в реално време доставчика на съответната услуга с канала за дистрибуция, позволявайки лесно управление на наличности и заетости, цени и резервации на множество онлайн платформи от едно единствено място. Използването на канален мениджър позволява спокойно разрастване на дистрибуторската и партньорска мрежа, увеличаване на приходите и достигането на нови клиенти.

Каналният мениджър НЕ Е

Въпреки че каналният мениджър може да изглежда като цялостно завършено решение, с което да управлявате своя бизнес, това всъщност не е така. Каналният мениджър не заменя необходимостта от резервационна система и софтуерно решение за управление на заетости, графици и услуги.

Ето защо за да улесни максимално своите клиенти, URBO Studio предлага цялостно решение, което включва както система за управление и продажба, така и канален мениджър, който позволява на нашите клиенти да управляват и продават своите входове, билети и услуги през множество канали, част от които са:

1. Facebook и Instagram

Най-лесният и масов начин за продажба на входове и билети или резервиране на услуги е в социалните мрежи Facebook и Instagram. URBO Studio  Ви позволява да продавате своите събития и активности не само през собствения си сайт, но и през акаунтите Ви в социалните мрежи само с един клик.

2. URBO APP

URBO APP е платформа за забавления и изживявания с над 200 000 активни потребители месечно. Позиционирайки се в нашия маркетплейс – URBO APP, можете да продавате вашите изживявания, събития, услуги, видео съдържание и други предложения. URBO APP е най-подходящото място да продавате турове и активности, събития и спортни прояви, атракции, клубни концерти, курсове или SPA и козметични услуги.

канален мениджър

3. Ticket Station

Ticket Station е платформата за продажба на билети на най-големият организатор на събития на българския пазар и официален представител на Live Nation за България – Фест Тийм. Ако Вие сте организатор и търсите допълнителни канали за продажба на билети за концерти, фестивали и събития, маркетплейсът на Ticket Station е най-подходящ за целта. Можете да прочетете още информация за функционалностите на платформата на Ticket Station от ТУК.

4. Ти Си София

Ти Си София е комуникационната платформа на Столична Община, целяща лесен достъп до информация на гражданите и гостите на града. Ако вашият бизнес е локиран на територията на гр. София, този маркетплейс е подходящото място да продавате входове, билети и услуги. Можете да прочете допълнителна информация, как URBO Studio помогна технологично от статията ни ТУК.

5. GoToBurgas

GoToBurgas е официалният туристически портал на Община Бургас, който освен чисто туристическа информация за забележителности и варианти за настаняване, предоставя информация, възможност за резервация и покупка на всички събития в региона, туристически атракции и активности. URBO Studio дава възможност да позиционирате вашият бизнес и да продавате вашите услуги и изживявания в този маркетплейс.. Ако Ви е интересно да научите повече за нашето решение и реализацията на проекта, можете да го направите от ТУК.

URBO Studio не спира да работи усилено по включването на нови маркетплейси и партньорства.

Абонирайте се за нашия YouTube канал, ако предпочитате видео съдържание.

Ако предпочитате социалните мрежи, можете да ни последвате във Facebook.