Avon

Avon е една от водещите световни компании за директна продажба на козметични продукти и аксесоари с над 6.4 млн представители в цял свят. Представителите на Avon са в центъра на бизнес модел на компанията, заради което непрекъснатата връзка и контакт с тях е от изключителна значение за успеха на фирмата.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Всяка година Avon организира гала събитие, на което събира своите представители и ръководство, представя нови инициативи, продукти и постигнати успехи. За съжаление, предвид извънредната COVID ситуация, провеждането на присъствено събитие за 2021 година бе невъзможно. Avon имаше нужда от платформа и студио, които в максимална степен да успеят да предадат посланията, идентичността и ценностите на компанията, както и значението на всеки един представител за постигането на поставените цели.    

РЕШЕНИЕТО:

Като единствената платформа в региона, преведена на над 9 езика, URBO бе избрана за технологичен партньор на излъчването на годишните събития на AVON в България, Македония и Албания.

URBO разработи специален i-frame с бранд идентичността на Avon, създаде и настрои събитията в платформата, както и подготви специална регистрационна форма с въпроси, според изискванията на клиента. Всички участници в събитията в трите държави преминаха през първоначална регистрация, като екипът ни осигури 24/7 съпорт по време този процес.

URBO осигури и техническа поддръжка на самия лайв стрийм, модериране на чата, управление на Q&A визуализации и call2action послания, както и осигури customer support за крайни клиенти по време на самото събитие.  

Ако искате разберете повече за организирането на Виртуални и Хибридни събития последвайте връзката. Ако предпочитате видео съдържание можете да ни следите и в YouTube.