Viber Chatbot за Спортни Клубове

Предимства и възможности

Освен своята широка употреба за лични разговори и съобщения, популярното приложение Viber предоставя и бизнес услуга, която е насочена изцяло към компании, които искат да ангажират своята аудитория лесно, удобно и ефективно чрез създаване на Viber  информационни канали и автоматизирана комуникация чрез Viber Chatbot.

Какво е Viber Chatbot?

Viber Chatbot е автоматизирана система за чат. Тя има способността да провежда  комуникацията между вашата компания и клиентите ви, без да е необходима намеса от вашите служители. Услугата е 24/7 и оперира напълно автономно, като това позволява да преразпределите човешкия ресурс във вашия екип към други, също съществени и ползотворни дейности.

Предлагайки гъвкави и персонализирани решения, чатботът се превръща в отличен инструмент за всеки бизнес. Той категорично допринася за пълноценното обслужване на клиенти, маркетинг комуникацията и повлиява положително вашите продажби.

В обслужването на клиенти  Viber Chatbot се отличава с предоставяне на мигновена обратна връзка по въпроси, дефинирани от потребителите. Ботът също информира за продукти и услуги, комуникира новини и обявява важни предстоящи събития във Viber канала, като значително скъсява пътя на покупка на билет, абонаментна карта или някакъв артикул, свързан с вашия бизнес.

Повече за функциите на Viber Chatbot може да откриете тук >>  

 

По какъв начин Viber Chatbot може да се използва от спортни клубове?

Иновативната и адаптивна технология на Viber Chatbot го прави подходящ за всеки бизнес, включително и за спортните клубове. Спрямо техните специфични нужди, чатботът може значително да подобри ангажираността на аудиторията, да рационализира различни операции, например свързани с обявяване на новини за спортния център, достъп до онлайн тренировки, възможност за закупуване на абонаментни карти или онлайн заявка за час с треньор, като по този начин гарантира, че вашите клиенти са винаги информирани и им е осигурен комфорт и удовлетворenost от вашите услуги.

Представете си спортист или фитнес ентусиаст, който проверява своя смартфон за графика на тренировъчните си сесии. Вместо да се  налага да се ориентира в сложен сайт или да очаква актуализации в социалните мрежи, той просто може да отвори Viber канала на клуба и с няколко въпроса към чатбота да достигне до желаната информация.

Интерактивните функции на Viber Chatbot, също така позволяват на спортните клубове да предлагат и различни видове продукти и услуги. От продажба на ваучери и абонаменти карти през наемане на съоръжения и зали, до организация на по-специални активности като провеждане на анкети или изготвяне на хранителни режими с предефинирани въпроси към клиента

Oсновни предимства на Viber Chatbot за спортни клубове

Ръчното управление на резервации и закупуване на абонаментни карти и ваучери в контекста на днешния свят не е най-оптималното решение. Това не само би увеличило риска от грешки, но и категорично е процес, отнемащ много време и ресурс.

Избирайки Viber Chatbot, спортните клубове могат да разширят дейността си, значително да оптимизират комуникацията с клиентите си и да гарантират персонално отношение на всеки един от тях, отговаряйки на неговите нужди и очаквания.

С помощта на Viber Chatbot спортните клубове могат да помагат на клиентите си по всяко време. Независимо дали става въпрос за изготвяне на персонализирани тренировъчни планове, насоки за правилно хранене, напомняне за тренировки или за проследяване напредъка, чатботът може всичко това.

 

В случай, че търсите сигурна интеграция на Viber Chatbot за вашия бизнес, доверете се на URBO Studio. За контакт, попълнете контактната ни форма за запитвания  или говорете директно с наш експерт на 0700 702 70.