Най-интересното от Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа“ 2022

А ето ги и нашите предложения:

В следващите редове сме се постарали да съберем най-интересните акценти от предстоящите панелни дискусии, които ще се проведат по време на международното туристическо изложение „Ваканция и Спа“ 2022 (държим да отбележим, че има известна доза субективизъм в нашия избор). За първи път тази година организаторите предвиждат провеждането на дискусионните панели да се състои на специално отредено за целта място в рамките на изложбена зала 1.

Ако все още не сте се регистрирали за събитието, може да го направите тук: Безплатно е!

А ако случайно нямате възможност да присъствате, но все пак искате да чуете някои от дискусионните панели или презентации, организаторите от Прим Експо са се постарали да осигурят излъчване на живо на всички събития през платформата на Travelmarket.

Разбира се, започваме нашия избор с панела за технологии, Кои са новите технологии, които ще окажат влияние върху туристическата индустрия, който ще се проведе на 24-ти от 14:30 часа в Изложбена зала 1 на Интер-Експо Център. Модератор на дискусията ще бъде Андрей Лилов, основател на URBO Studio, a организаторите са се постарали да поканят интересни събеседници от водещи компании в хотелския и туроператорския сектор.

Същия ден, малко по-рано от 12:00 часа на същото място ще се проведе панелна дискусия на тема: Споделени ценности за устойчиво развитие на събитийната индустрия.  В дискусията ще участват организатори на събития, хотели и ризорти, места за конференции и срещи, доставчици, туроператори и др., които ще обсъдят перспективите пред събитийния бизнес в новите условия.

Интересната програма продължава и във втория ден на изложението, когато организаторите от Прим Експо са подготвили Сблъсък на OTA vs. TO/TA, воден от самите Иван и Андрей. „Сблъсъкът“ ще се проведе на 25-ти февруари от 12:00 часа в Зала 1. А малко по-късно от 13:00 часа Иван и Андрей ще представят своята инициатива Bulgaria Wants You.

Актуалната тема за липсата на кадри в туризма ще бъде продължена в 15:00 часа същия ден, когато ще се състои панела Кадрите в Туризма, организиран от Обединение Бъдеще за Туризма.

Друга интересна и актуална тема за сектора, по която организаторите са подготвили панелна дискусия на 25-ти от 13:30 часа в Зала 1, е организирането и продаването на преживяване. Модератор на дискусията ще бъде Руслан Йорданов, а участниците ще обсъдят доста наболели теми, свързани с „българския туристически продукт“.

Цялата програма с всички събития и презентации по време на изложението „Ваканция и Спа“ може да видите тук:

А ако сте решили вече да посетите на живо изложението, ще Ви очакваме в Зала 1 на щанд 7.3, където сме подготвили редица изненади и новости около нашата дейност. За всички нетърпеливи, които искат да си запазят предварително среща с нас, могат да последват връзката.

Ако Ви е интересна информацията, която споделяме можете да разгледате и нашия блог.