TICKET STATION

Ticket Station е платформата за продажба на билети на най-големият организатор на събития на българския пазар и официален представител на Live Nation за България – Фест Тийм.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Фест Тийм имаше нужда от собствена платформа за продажба на билети за събития, която да може да обхване технологично всички специфики на организирането на големи многодневни събития на различни локации с различни видове билети и пасове, множество входове и съвременни начини за чекиране и проверка.

РЕШЕНИЕТО:

URBO беше избран за основен технологичен партньор на платформата „Ticket Station“, като заедно с Фест Тийм ще продължим да развиваме продуктите, начините на плащане, проверка, информацията, която носи билета като документ и др.
Платформата разполага с редица съвременни софтуерни инструменти и функционалности, като:
Модул за качване на събития с възможност за подробно описание и възможност за продажба на различни видове билети и пасове.
Модул за описание и продажба на допълнителни услуги, като застраховка, транспорт и настаняване с управление на заетости в реално време.
Модул управление на събития и билети – лесна промяна на дати за събития и автоматична пре-заверка на всички издадени билети; опция за автоматично връщане на парични средства при отмяна на събитие или замяна за ваучер за бъдещо такова.
Модул Плащане на билети: възможност за онлайн резервация на избрани събития, услуги и продукти; възможност за онлайн заплащане на избраните услуги без необходимост от заплащане и/или получаване на билети на гише; възможност за резервация и заплащане на билетите на касите на EasyPay; получаване на изцяло дигитален билет, който може да бъде принтиран (при желание на клиента), западен в e-wallet на мобилното устройство или чекиран директно от телефона.
Модул за аналитични справки и отчети в реално време – справки в реално време за брой резервирани и продадени билети по канали на продажба, каси, вид на билетите със съответната цена и др.
URBO извършва цялостното управление и организация на фестивали и концерти.

Запознайте се с още успешни проекти, разработени от URBO Studio в нашия блог или YouTube канал.