rebenefit и Urbo parking мислят за Вашите служители

Щастливи сме да Ви представим поредното успешно сътрудничество, този път между URBO Parking,част от URBO Studio и Rebenefit.

Какво е URBO Parking?

URBO Parking е мобилна апликация, която позволява на жителите или временно посещаващите граждани на над 12 града в страната бързо, лесно и гъвкаво да заплащат паркиране в платени градски зони и обществени паркинг пространства. Приложението работи на територията на София, Бургас, Слънчев бряг, Банско, Стара Загора, Сливен, Силистра, Пазарджик, Св. св. Константин и Елена и др. Нововъведенията и внедряването на иновативни решения в градска среда през последните години, като заплащане за 30 минути, цял ден и уикенд пакет, заплащане на скоби, и не на последно място заплащане през Viber, покачиха многократно интереса към това решение, което към днешна дата се утвърждава, като абсолютен лидер и най-използвана апликация предлагаща подобни услуги.

Какво е Rebenefit?

Rebenefit е cloud-базирана платформа, която се грижи за Вашите служители, като улеснява администрирането на придобивки, създава гъвкавост, оптимизира разходите и позволява на всеки да получи това, което цени най-много. Бързото и лесно паркиране посредством URBO Parking вече е час т от тяхната платформа и Вашите служители ще могат да се възползват и от тази услуга.

С Rebenefit ще получите също:

  • Голям избор от придобивки
  • Най-добри цени
  • Автоматизирана администрация
  • Прилагане на фирмени политики
  • Удовлетвореност на служителите

Как да се възползвам от партньорството между URBO Parking и Rebenefit?

Както вече стана ясно URBO Parking става част от придобивките, които може да използва всеки един служител на компания, абонирала се за услугите на Rebenefit. Заявката на паркинг услугата става от предходния месец през тяхната платформа. Вашите служители трябва само да изтеглят апликацията URBO Parking и да се регистрират в приложението и след заявка на ваучерите през rebenefit, могат  и да започнат да плащат за своето паркиране. Това видео демонстрира процеса по регистрация и заплащане на паркиране.

Ако Ви звучи интересно съвместната ни работа с rebenefit, можете не прочете и за партньорството ни с VOZZi Driver’s Assistance. Сигурни сме, че няма да съжалявате! 😉