URBO Studio е официален партньор на финалите за Купата на България по волейбол за 2022 г.

Финали, като никога до сега!

Тази година финалите на Купата на България по волейбол ще бъдат проведени в Бургас, като съвместни домакини са двата бургаски отбора – Дея Волей и ВК Нефтохимик Бургас / VC Neftochimic Burgas. Никога досега във волейболната ни история, не е имало два отбора от един и същи град, извън София, които са се класирали за финалите.

  • Домакините са приготвили изключително интересни събития преди и след мачовете. Благодарение на партньорите Дея Волей и URBO Studio, във фен зоната, която ще бъде разположена в залата, ще има “Открито Студио Волейбол”. Абсолютно новаторският формат ще предложи видео и аудио излъчване на различни събития и студиа преди мачовете.
  • Ще има интересни разговори с редица волейболни легенди в рубриката „Волей История“. Във формата „Приятели“ ще има приятни срещи с различни състезатели, които ще разказват истории за тяхното приятелство. Думата ще бъде дадена и на хората, без които щеше да е трудно съществуването на спорта, а именно спонсорите в панела „Маркетинг“.
  • Очаквайте и разговори, и предизвикателства към най-младите състезатели. Ще има и много игри с награди, осигурени от тях специално за събитието. Чрез това студио ще бъде представено другото лице на волейбола – такъв, какъвто е извън статистиките и резултатите. Водещи ще бъдат Катерина Манолова – журналист и продуцент във водещи медии в България, бившият национален състезател Евгени Иванов-Пушката, маркетинг специалистът на Дея Волей – Генчо Генчев, познат още, като „Инспектор N-JOY“ и Олег Орфеев – водещ на мачове от Световното първенство, Световната Лига и всички големи волейболни събития в България. Като дистанционен гост- коментатор може да се изяви и Николай Иванов- бивш капитан на националния отбор.
  • Ще бъде едно незабравимо изживяване, което ще си струва удоволствието и ще се помни дълго от всички любители на двуметровия спорт и не само. А ако се питате защо подкрепяме финалите по волейбол, отговорът е много прост. И ние обичаме спорта, както Вас!

Билетите вече са в продажба в мрежата на URBO, като залата ще бъде запълнена с 50% от капацитета си и присъстващите ще трябва да представят своя зелен сертификат на входа. Очакваме Ви!

Ако Ви е хареса тази статия, разгледайте нашия блог.