URBO Studio и ELTRADE интегрираха своите иновативни решения

Решението на URBO Studio и ELTRADE:

През последните години URBO Studio успя да се наложи като една от водещите компании в разработването и дистрибуцията на софтуерни решения в Централна и Източва Европа за продажба на билети и входове за различни типове събития, атракции и активности. Една от причините за този успех е непрестанното развитие и надграждане на продуктите на компанията, както и стремежа за въвеждане на иновации, които да отговарят на нуждите на  съответния сектор. С цел предоставяне на допълнителни канали за продажба на нашите партньори и максимално улеснение на крайните потребители, URBO Studio и ELTRADE Smart Pay интегрираха своите иновативни решения, като по този начин създадоха първия в страната автомат на самообслужване за продажба на билети и входове за събития, атракции и активности.

eltrade

Интерактивните автомати, които работят със софтуерните решения на URBO Studio, позволяват на крайния клиент сам да избере събитие, вида услуга и билет, конкретното място (в случай, че услугата има такова изискване), както и директно да заплатят стойността на билетите/входовете с банкова карта или в брой.

Всяка една продажба от този тип киоски се отразява автоматично в статистиката и справките на съответния търговец, като по този начин се улеснява отчетността и се подобрява обслужването.  Ползването на подобен тип касов метод за продажба на билети и входове повишава удовлетвореността на клиентите чрез по-лесен достъп, по-бързо обслужване, удължено работно време, гъвкавост на плащанията. И най-важното – може да увеличи възможността с повече от 15%.

Ще можете да се запознате по-подробно с функционалностите на интерактивните автомати и техните ползи за Вашия бизнес по време на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа“ на 24-ти и 25-ти февруари в Интер-Експо Център – София. На щанда на URBO Studio в Зала 1 №7.3 нашите партньори от ELTRADE ще разположат интерактивен киоск или още познат, като автомат за самообслужване, а нашият екип ще може да Ви демонстрира всички негови предимства.

Ако искате предварително да запазите среща с нас, може да направите като следвате стъпките тук.

Очакваме Ви! Заповядайте!

Ако Ви е харесала статията ни, можете да разгледате още от нашия блог.