По-добро Клиентско Изживяване и повече Предимства за Бизнеса с QR Плащанията на URBO Studio

Вече почти няма бизнес собственик, който да не е наясно с необходимостта от предоставянето на възможности за разплащания с банкови карти на своите клиенти. Все повече са и бизнесите, които предоставят и опция за директна онлайн покупка, или тези, които  оперират изцяло в онлайн пространството.

За бизнесите, които обслужват големи групи посетители и в същото време осъществяват някакъв вид пропусквателен режим, като търговски центрове, музеи, зоопаркове,          атракции, кина и други,  необходимостта от решение, което да позволява максимално бърз избор на желаната услуга, нейното заплащане и достъпност, е от изключително значение. А когато това решение е автономно и не изисква намесата на персонал, то се превръща в наистина печеливша комбинация.

Ето защо, в началото на тази година, URBO Studio пусна и своята нова функционалност за QR разплащания, която позволява на бизнесите да управляват още по-лесно и оптимално транзакциите, премахвайки опашките, спестявайки разходи и подобрявайки цялостното обслужване на своите клиенти.

Картови разплащания, съобразени с нормативните изисквания на Наредба № Н-18

QR плащанията, предлагани от URBO Studio, са изцяло съобразени с нормативните изисквания на Наредба № Н-18. При сканиране на съответния QR посредством смарт устройство,  на клиента се отваря прозорец, в който той трябва да избере желаната услуга (напр. вид билет или вход, времетраене и/или вид зона за паркиране) и да премине директно към плащане. Плащането може да се извърши през банковия терминал за онлайн разплащания или директно през дигиталния портфейл на смартфона, с Google Pay или Apple Pay. Новата функционалност предоставя възможност за получаване на фискален бон директно на имейла на клиента, като всяко плащане се отразява директно в данъчно-осигурителната сметка в НАП на доставчика на услугата.

Към момента, QR плащанията на URBO Studio се използват за заплащане на паркиране в платени градски зони и затворени паркинг пространства в над 25 града в България, включително търговски центрове и летища. В края на месец април, от тази функционалност ще могат да се възползват и всички клиенти на URBO Studio, опериращи в сферата на събития, атракции, активности и други.

Свържете се с нас за повече информация >>

Печеливша комбинация едновремнно за бизнеса и клиентите

Ползите от въвеждането на QR плащанията са многобройни както за бизнес собствениците, така и за крайните клиенти.

На първо място, QR плащанията позволяват значително намаляване на опашките и струпванията на каси и входове на търговските обекти, атракции и забележителности. Подобен тип нововъведения прави изживяването на крайните потребители приятно и плавно, като в същото време не изисква от тях допълнително сваляне на мобилни апликации, или търсене на конкретни страници и уеб портали.

В допълнение, въвеждането на QR плащанията може значително да намали разходите на всеки бизнес. От една страна, този вид плащания премахва необходимостта от закупуването и поддръжката на ПОС терминални устройства в обектите с ограничен набор от входове и билети. Те могат да работят абсолютно автономно, без необходимост от човешка намеса, а при интеграция със съответните хардуерни устройства, могат да позволят организирането на изцяло неприсъствен процес по продажба и достъп. В този случай, отпада и необходимостта от инвестиции в хартиени билети и разпечатване на допълнителни информационни материали и фискални бележки. А всичко това позволява на Вашия персонал да се съсредоточи върху най-важната част от услугата, а именно – обслужването на клиенти и осигуряването на незабравимо изживяване.

QR кодовете на URBO Studio не са просто решение за бързо и удобно разплащане, а трансформиращ инструмент за бизнеси, които обслужват големи обеми от гости и посетители. Чрез въвеждането на подобни технологични решения, бизнесите могат да предложат значително подобряване на клиентското изживяване, белязано от скорост, удобство и сигурност, като в същото време значително намалят своите разходи.

За да разберете дали QR плащанията са подходящи за Вашия обект и как могат да бъдат въведени бързо и лесно,  още сега можете да се свържете с наш специалист тук >>