Възможности за контрол на достъп от URBO Studio

Видове системи за достъп

URBO Studio разполага един от най-иновативните и комплексни софтуерни решения за управление и продажба на видове системи за достъп и контрол на достъп. С цел предлагане на максимално удобство на нашите бизнес партньори и техните клиенти, екипът на URBO Studio е разработил множество варианти за контрол на достъпа, които са подходящи както за организатори на събития, така и за атракциони, спортни центрове, зали и др. Нашите системи за контрол на достъпа покриват широк набор от функционалност и услуги за пропускателен режим, вкл. покани, седящ достъп, работно време, отчитане на присъствие и др.

1. URBO Ticket app

  • URBO Ticket app е мобилното приложение на URBO Studio, с което можете лесно и бързо да упражнявате контрол на достъп на събития от всякакъв характер. Приложението работи на всякоAndroid смарт устройство (телефон или таблет) и проверката на билетите, входовете или ваучерите се извършва посредством сканиране на индивидуалния QR код на всеки билет, продаден през системата на URBO Studio. Всеки собственик на бизнес може да създаде акаунт в приложението, който е свързан с акаунта му в платформата, като по този начин проверката на билетите, както и информацията за броя настанени гости винаги е актуална и в реално време. Можете да създавате и отделни логин акаунти за вашите служители.

2. Професионални Check-in устройства

  • URBO Studio предоставя на своите клиенти собствена апликация, която може лесно и бързо да бъде инсталирана на всяко едно професионално Android смарт устройство. Процесът на проверка на билетите отново черпи от базата данни с продажби в реално време, като апликацията дава информация за валидността на билета, дата и час на закупуване, име на посетителя (в случай, че събитието изисква поименни билети), както и сектор, ред и място. Проверката с подобен тип устройства става доста по-бързо, заради по-голямата им чекираща чувствителност от по-далечна дистанция, което ги прави изключително подходящи за големи събития и фестивали.

3. Турникетни системи

  • Софтуерните решения на URBO Studio могат да бъдат интегрирани с всяка една турникетна система, в случаите, в които пропускателния режим е организиран по този начин. Всеки продаден през системата ни билет или вход ще бъде лесно разчетен от устройствата, като целият процес отново ще се случва в реално време, без необходимост от допълнителни предварителни настройки (в случаите, в които турникетната система работи онлайн).

types of access control

4. Бариери

  • URBO Studio притежава собствено софтуерно решение за управление и контрол на затворени частни или обществени паркинг пространства, разработено съвместно с водещи интегратори на хардуерни паркинг решения. Решението URBO Parking има редица предимства за операторите и крайните потребители, като възможност за резервация на часове, места и/или тяхното заплащане. Заплащането на престоя може да се осъществи както посредством банкова карта през мобилното приложение URBO Parking или на каса. Контролът на достъп може да бъде автоматичен или ръчен – с помощта на служител на място, като и в двата случая бариерата се вдига автоматично посредством функционалност за разпознаване на регистрационни номер.

5. Биометричен достъп

  • URBO Studio е интегриран с един от най-големите доставчици на системи за биометричен контрол на достъпа, Biodit. Подобни безконтактни иновативно решения за контрол на достъпа са изключително подходящи за хотели, фитнес зали, спортни центрове, денс студиа, йога центрове и др. Освен осъществяване на процеса по контрол на достъп, системата позволява генериране на допълнителни приходи посредством продажби на стоки и услуги, които ще бъдат автоматично отнесени към профила на вашия посетител. Можете да прочетете повече за предимствата на софтуерното решение в статията тук.

6. Гривни и билети с чип

  • Това са гривни и билети със специално интегриран в тях чип, съдържащ индивидуална информация за Вашите клиенти. Изключително подходящ метод за контрол на достъп за фестивали, концерти и други подобни събития, които има различни потоци на достъп. По този начин се отсяват посетителите с различно ниво на достъп на територията на събитието. В случая това може да са ВИП билети и гривни, стандартни, еднодневни, двудневни или за всички дни от събитието.

Ако Ви харесва съдържанието, което споделяме можете да прочетете предишната ни статия за топ тенденции в системите за контрол на достъп. А за любителите на видео съдържанието можете да ни последвате и в YouTube.