URBO Studio ще участва на Ваканция и Спа 2022

Очаквайте от URBO Studio:

По традиция URBO Studio отново ще бъде част от най-голямoто и ежегодно провеждано туристическо експо в региона с история възлизаща от над 20 години – Ваканция и Спа 2022 (Holiday & Spa).

Както всяка година до сега ще имаме специално обозначен и максимално разпознаваем щанд. Ще можете да ни намерите на 24 и 25 февруари в Интер Експо Център София в зала 1, на щанд номер 7.3.

Екипът на URBO Studio ще се радва да се срещнем и тази година, за да можем да Ви представим нашите най-нови технологични решения, които да подобрят процесите на управление и генериране на приходи на Вашия бизнес, както и възможности за предлагане на допълващи услуги към основната Ви дейност.

На щанда ни ще можете да се запознаете и с една от последните ни разработки, съвместно с ELTRADE, а именно КИОСК машини за продажба на билети и входове.

Ако управлявате бизнес в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, спортната и развлекателната инсдутрия или сте част от общинска администрация, която държи на развитието на културния и социален живот на вашия град, ще се радваме да се видим и да обсъдим всички възможности за съвместна работа.  Ако сте от хората, които обичат да планират, можете да си запазите среща на събитието с наш специалист и да обсъдите още по-детайлно нашите функционалности за Вашия бизнес, като последвате връзката.

Очакваме Ви и нямам търпение да се видим отново!

Следете нашия блог, за да разбирате първи за всички новости в света на технологиите и дигитализацията. Ако пък предпочитате видео съдържание, можете да ни последвате и в YouTube. Там ще откриете редица функционални видеа за нашите софтуери.