URBO mPOS

Съвременният касов софтуер.

РЕШЕНИЕТО:

mPOS e онлайн касов модул, част от платформата URBOStudio. Създаден за да угоди на всеки тип бизнес, независимо от мястото, оборудването и изискванията към клиентския документ. Чрез mPOS бизнесa може да осъществява продажби на своите услуги на място в касата, офиса, рецепцията или на открито в планината, стадиона или друга желана локация.

ИНТЕГРАЦИИ:

Системата се нуждае от устройство с интернет и има интеграция към редица системи за контрол на достъп, в т.ч турникетни системи, фискални устройства и богата гама от печатни принтери.  

Имате възможността  и предимството на разнообразието да разпечатате документи и/или билети на различни видове хартия, ролка, пачка, бланка по индивидуален дизайн, абонаментни карти и мн други. За бизнес конференции и събития, URBO mPOS персонализира и издава баджове, карти за вход по дизайн на клиента.

МОБИЛНОСТ:

За любителите и бизнесите в сферата на екстремни спортове, активности и въобще услуги, които нямат обособен офис или са мобилни, специално разработената версия на URBO mPOS, работи върху т.н all-in-one  устройства ( мобилна каса, фискален принтер и виртуален ПОС), което позволява на бизнеса да носи оборудването в джоба си и да работи от всяко място без ограничения.