URBO Studio вече е официален член на IAAPA

URBO Studio подкрепя Глобалната асоциация на индустрията за атракции

В тази връзка URBO Studio вече години наред е доставчик на редица технологични и софтуерни услуги, с които бизнесите от бранша могат бързо и лесно да управляват, контролират и продават успешно своите услуги. Нашата мисия е да продължим подпомагането на внедряване на дигитални и иновативни решения в бранша, които да повишат качеството на предлаганите услуги.

Какво е IAAPA?

IAAPA или още позната, като асоциация на атракциите е водещата търговска асоциация, представляваща разнообразната и непрекъснато променяща се индустрия за атракции.

Основана през 1918 г., Асоциация на атракциите представлява повече от 6000 атракциони, доставчици и индивидуални членове от над 100 страни със съоръжения за членове, включително увеселителни и тематични паркове, водни паркове, центрове за семейно забавление, зоологически градини, аквариуми, научни центрове и музеи.

Целта на партньорството ни с IAAPА ще бъде да работим съвместно за повдигането на завесата на бранша към все повече любителите на атракциите, атракционите и не само.

Ако все още се питате с какво можем да си бъдем полезни, буквално на един клик разстояние е регистрационната ни форма с която бързо и лесно можете да си запишете час за консултация или да отправите запитване свързано с Вашия бизнес.

Чрез системите на URBO Studio можете бързо и лесно да:

  • Управлявате графици, капацитет и свободни места в реално време – Ще разполагате с информация в реално време за свободни часове, продажби, запълнен капацитет и др., за да може да взимате информирани управленски решения.
  • Продавате онлайн и офлайн – Ще можете да приемате онлайн плащания, плащания в над 500 каси в цялата страна, както и плащания на място с мобилен ПОС терминал, като всяка продажба се отразява автоматично във вашия акаунт.
  • Контролирате лесно достъпа до своя обект – Ще можете да използвате както своето смарт мобилно устройство, така и различни видове системи за контрол на достъпа, гривни или професионални check-in устройства или турникетни бариерни решения.
  • Продавате чрез множество платформи – Благодарение на нашия channel manager можете с един клик да продавате не само през вашия сайт, Facebook и Instagram профил, а и през едни от най-големите сайтове за продажба на ваучери за услуги, като URBO, Ticket Station, Ти си София, GoToBurgas и др.

Разгледайте повече в страницата ни за Атракции и активности и се убедете сами.

Не пропускайте и Youtube канала ни в който можете да се запознаете и нагледно с видовете ни системи и техните лесни и удобни интерфейси.