Абонирайте се за URBO Studio PRO и ще получите безплатен Datecs Blue Cash 50

Aко сте бизнес в сферата на събитията, активностите и атракциите, имаме добра новина за Вас! До края на годината можете да се възползвате от нашата страхотна промоция по време на URBO Self-Service Months.

С едногодишен абонамент за нашия план URBO Studio PRO, ще получите безплатен касов апарат и платежен терминал Datecs Blue Cash 50.

Комбинацията от двете несъмнено ще спомогне за оптимизиране на ефективността и продажбите Ви, а улесненият и бърз процес на покупка ще допринесе за повишаване на удовлетвореността на Вашите клиенти.

Свържете се с наш експерт

Силата на URBO Studio PRO

URBO Studio PRO е Вашето технологично решение, ако имате бизнес в сферата на събитията, аткракциите и активностите.

Aбонаментът PRO на URBO Studio ви дава достъп до пълен набор от функционалностите на нашата платформа, включително:

  • Резервационен модул с количка, който лесно може да интегрирате на собствения си сайт;
  • Възможност за продажби онлайн, през собствените си социални мрежи, офлайн (на място), както и през нашата партньорска мрежа;
  • Създаване на графици, програми и зали;
  • Мощен бекенд, който позволява следене на продажбите в реално време и достъп до статистика и отчети;
  • Маркетингови инструменти;
  • Персонализирани билети/имейл темплейти и автоматични нотификации;

Абонаментът PRO дава достъп до ценни данни, благодарение на които можете да разберете какви са нагласите на вашите клиенти, за да удовлетворявате пълноценно техните нужди и желания в дългосрочен план.

Инвестирайки в URBO Studio PRO, вие ще aвтоматизиране множество процеси, които до сега са отнемали време и ще можете да се съсредоточите върху това, което наистина има значение – вашите гости и клиенти и качеството на тяхното преживяване.

Как Datecs Blue Cash 50 ще комплиментира вашия бизнес

Datecs Blue Cash 50 е 3 в 1 устройство, което се предлага с интегриран софтуер на URBO Studio, позволявайки Ви да продавате лесно, удобно от всяка точна и по всяко време, без излишни инвестиции.

Представлява касов апарат с платежен терминал. Разполага с бърз принтиращ механизъм и това го прави изключително практичен за издаване на билети и касови бележки. Предлага опции за плащане както в брой, така и с карта. С промоционалния пакет, ще можете да продавате вход, билети с места, ваучери и други, като цялата важна информация ще бъде визуализирана директно върху билета. Устройството е леко, компактно и лесно преносимо.

В допълнение, Datecs Blue Cash 50 е проектиран да отговаря на най-новите фискални разпоредби, което е гаранция за стриктно спазване на установените данъчни изисквания.

Научете повече за основните предимства на интеграцията Datecs Blue Cash 50 + URBO Studio Pro

Увеличете приходите си

Интегрирането на Datecs Blue Cash 50 и URBO Studio PRO предоставя перфектната възможност да увеличите приходите си като продавате допълнителни услуги или ъпгрейдвате вече продадени такива.

Благодарение на актуализацията на заетостите в реално време и достъпа до важни аналитични данни, можете лесно да идентифицирате какви допълнителни активности или услуги да предложите на своите гости, така че техните предпочитания да бъдат напълно удовлетворени и преживяването им с Вас да бъде пълноценно.

Този персонализиран подход насърчава потребителите да се възползват по-активно от вашите предложения, което неминуемо ще доведе и до по-високи приходи.

Oфертата важи за ограничен период от време, не я пропускайте!

Регистрирайте се за едногодишен план URBO Studio PRO и вземете безплатен касов апарат Datecs Blue Cash 50 до края на 2023-та. Това ще бъде една сигурна крачка към по-добро бъдеще за вашата дейност като компания в сферата на събитията, атракциите и развлекателните и туристически активности.

Организирайте си демо среща с наш експерт още сега, за да научите повече или ни задайте Вашите въпроси на  0700 702 70.