URBO mPOS касов софтуер

Съвременният касов софтуер.

РЕШЕНИЕТО:

URBO mPOS касов софтуер e онлайн касов модул, част от платформата URBO Studio. Създаден за да угоди на всеки тип бизнес, независимо от мястото, оборудването и изискванията към клиентския документ. Чрез URBO mPOS бизнесът може да осъществява продажби на своите услуги на място в касата, офиса, рецепцията или на открито в планината, стадиона или друга желана локация. Вижте повече за нашите варианти за онлайн разплащания от тук.

ИНТЕГРАЦИИ:

Системата се нуждае от устройство с интернет и има интеграция към редица системи за контрол на достъп, в т.ч турникетни системи, фискални устройства и богата гама от печатни принтери.  

Имате възможността  и предимството на разнообразието да разпечатате документи и/или билети на различни видове хартия, ролка, пачка, бланка по индивидуален дизайн, абонаментни карти и мн други. За бизнес конференции и събития, URBO mPOS персонализира и издава баджове, карти за вход по дизайн на клиента. Разберете повече за нашия софтуер и автомат за самообслужване раработен съвместно с ELTRADE, като последвате връзката.

МОБИЛНОСТ:

За любителите и бизнесите в сферата на екстремни спортове, активности и въобще услуги, които нямат обособен офис или са мобилни, специално разработената версия на URBO mPOS, работи върху т.н all-in-one  устройства ( мобилна каса, фискален принтер и виртуален ПОС), което позволява на бизнеса да носи оборудването в джоба си и да работи от всяко място без ограничения. Прочетете повече за URBOPay – решението чрез което може да приемате бързи и сигурни  онлайн разплащания.

Ако пък сте любители на видео съдържанието не забравяйте да последвате и нашия YouTube канал.