ФК ПИРИН БЛАГОЕВГРАД

ФК Пирин Благоевград е български професионален футболен клуб. „Люлка“ за футболни таланти, като от школата са излезли много известни футболисти. Отборът се състезава във Първа Професионална Футболна Лига на България.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Ръководството на клуба се свърза с URBO, търсейки високотехнологично решение за внедряване на софтуерен модул за допълнителни услуги с възможност за онлайн продажба на билети в реално време, организиране на пропусквателен режим за спортни събития със смарт устройства, продажба на абонаментни карти и фенски артикули, както и следене на техните продажби от едно място.

РЕШЕНИЕТО:

Като доказан професионалист, URBO беше избран за партньор за организиране на продажба на билети – online и на каси. Предоставянето на технологично решение, даде възможност на клуба да качват описание на предстоящите си футболни срещи и съответно да приемат онлайн плащания за билети и абонаментни карти. Възможността за онлайн продажби е решена посредством i-frame, който е вграден на собствения им сайт. Продажбата на билети на каса е възможна, чрез мултифункционални устройства на Datecx. Издадените от URBO абонаментни карти са с индивидуален дизайн. Посредством интеграция с турникетната система на стадиона, феновете биват допускани лесно и бързо преди всяка футболна среща, само като чекират своята карта.

ФК Пирин Благоевград използва редица функционалности, включително:
Брандиран i-frame на платформата по зададени от възложителя визуални критерии
Модул Профил на Потребителя: възможност за създаване на профил на потребителя и регистрация в сигурна среда на дебитна или кредитна карта; възможност за онлайн покупка на билети и абонаментни карти; възможност за онлайн заплащане без необходимост от заплащане и/или получаване на билети на гише.
Проследяване на пропусквателния режим – online статистика в реално време преминаващия поток, посредством интегриране на URBO software към check in устройства.
Продажба на билети на каса с мултифункционални устройства Datecx: директна и сигурна покупка на билет и касов бон – 2в1; приемане на картови плащания; check in
Online справка в реално време на продажба на билети и абонаментни карти (online и на каса)

Последвайте и в YouTube, ако сте любители на видео съдържанието.

Ако Ви е била интересна тази статия можете да прочетете и станията ни за ПФК ЦСКА и технологичните решения, които взехме за продажба на билети.