Технологични решения за управление на хотелски паркинг пространства

А ето ги и нашите решения за паркинг системи

Изминалата 2021 година беше посветена на разработването на редица нови функционалности и пускането на цялостната B2B SaaS платформа за управление и продажби URBO Studio, насочена към бизнеси в креативния и рекреационен сектор. Екипът ни, обаче, не спря развойната дейност и по останалите продукти на Компанията. Като разви свое собствено технологичнo решение за упраление на паркинг системи.

URBO Parking, продуктът на URBO Studio, претърпя редица иновативни промени и вече можем да се похвалим с много нови функционалности и нова вертикали в сферата на платеното паркиране и автономно управление на паркинги, за които можем да предложим съвременни решения.

Едно от новите, но вече успешно работещи решения е системата за управление на паркинг пространства към хотели, атракциони, спортни и развлекателни комплекси, разработено съвместно с водещи интегратори на хардуерни паркинг решения.

Системата предлага възможност за резервация на часове, места и/или тяхното заплащане. URBO Parkingпредлага пълна интеграция към някои от най-разпространените на хотелския пазар резервационни и PMS системи. Това ще даде възможност на бизнесите да пакетират предлаганата от тях паркинг услуга към хотелското настаняване и едновременно с това да управляват в реално време паркинг пространството си.

Освен предимствата за бизнеса, паркинг платформата URBO Parking предлага и редица преимущества за Вашите крайни клиенти. Те ще имат възможността да резервират и/или заплатят предварително своя паркинг престой, като изберат измежду няколко метода на заплащане – онлайн заплащане посредством банкова карта или предварително зареден ваучер, включване на паркинг таксата към персоналната сметка или заплаща на каса/рецепция в брой или с банкова карта.

За бизнесите, които не разполагат със собствено паркинг пространство, но желаят да асистират своите гости в използването на паркиране в платени градски зони, URBO Parking има възможност да предложи предварително зареждане на ваучери в бизнес акаунт и едновременното заплащане на платена градска зона от няколко акаунта или за няколко автомобила.

Ако искате да разберете повече за функционалностите на платформата URBO Parking и предимствата, които тя може да предложи на Вашия бизнес, може да ни посетите на 24-ти и 25-ти февруари на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа“ в Зала 1, на щанд 1-16 или да се свържете с наш представител през линка.

Ако харесвате съдържанието, което споделяме можете да продължите към нашия блог.