Технологичният партньор зад първото Виртуално изложение на Балканския полуостров

С най-огромно удоволствие, споделяме че сме технологичният партньор на първата 3D виртуално изложение на Балканите – HOLIDAY & SPA Expo: Virtual Show

Какво е 3D виртуално изложение? Много повече, от това което си представяте!

HOLIDAY & SPA Expo: Virtual Show – разполага с изложбена зала с персонализирани щандове, на които могат да бъдат изложени оферти, които да бъдат закупувани в реално време. Изложението включва също събития, семинари, дискусии с водещи експерти в туристическата индустрия и арт зала! Нещо повече, участниците могат да се присъединят към виртуални срещи и презентации, да участват в конференции и кръгли маси и да открият иновативни функции за лични онлайн срещи, видео стрийминг и много други.

Ние доставяме иновативната технология, а вие или предоставяте неустоимите оферти, или откривате невероятни оферти за вашата зимна почивка.

Ще получите същите възможности на живото събитие, но и още много. Ще влезете в лоби, ще посетите изложбена и конферентна зала, ще чатите в реално време и ще продавате в реално време. Възможностите са безкрайни, единствения лимит е собственото Ви въображение!

Предимствата на 3D конферентната връзка!

  • Достигнете до всеки, във всяка точка от света;
  • Спестете разходи и време от пътуване и командировки;
  • Осъществете директни продажби чрез нашата платформа;
  • Споделете с посетителите вашите постижения и най-добри преживявания;
  • Всичко това – от комфорта на вашия офис или дом с гъвкаво работно време;

    Бъдете различни.
    Бъдете част от първото виртуално туристическо изложение в България!

    #DareToLive #DusruptiveTechnologies #DareToDisrupt

Посетете нашия блог и се запознайте с още наши успешни примерни, като например 3D виртуалния бар, който създадохем за Jameson.

Научете повече за изложението тук:

HOLIDAY and SPA Expo: Virtual Show