newpay вече и в urbo studio

Щастливи сме да обявим поредното успешно партньорство между URBO Studio и NewPay, от което всички наши партньори и клиенти вече могат да се възползват.

NewPay е новият платежен метод за онлайн магазини от типа „Вземи сега, плати по-късно“, който става все по-популярен метод за плащане в цял свят.

Основното предимство на NewPay е, че дава възможност на Вашите клиенти да „закупят“ веднага избраната от тях услуга, но реално да я заплатят след 15 дни или на вноски. В същото време, Вие като доставчик на услугата също получавате нейната стойност веднага, като тя се заплаща от NewPay.

Към момента крайните клиенти разполагат с две опции, като съвсем скоро те ще се увеличат:

  • NewPay Отложенза покупки до 400 лв.

Клиентът разполага с 15 дни от момента на резервация и „закупуване“ на услугата, в които да плати стойността на поръчката си към NewPay без никакво оскъпяване.

  • NewPay На вноскиза покупки до 1200 лв.

Клиентът разсрочва своето плащане (няма ограничение за минимална стойност на поръчката) на 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване.

Защо да интегрирате NewPay в онлайн магазина си?

1. Удобство за клиентите ви

  • Удобството, което NewPay предлага е от полза не само за крайните клиенти на онлайн магазините, но и за търговците. От една страна лесният процес по използване на платежния инструмент гарантира удовлетворение и качествено преживяване за купувачите. Не е тайна, че в днешния свят на изобилни възможности, потребителите стават все по-взискателни и критични към всичко, което получават и имат все по-сериозни изисквания за нивото на обслужване и възможностите, които получават.

    NewPay методът е особено атрактивен за доставчици на по-скъпи услуги, продажба на месечни или едногодишни абонаменти, продажба на ваучери, сайтове за продажба на билети и/или оферти от типа „last minute“. Предоставяйки подобен платежен метод на своите клиенти, търговците получават възможност да увеличат своята клиентска база и приходите си.

2. Предварително плащане към търговеца и никакъв кредитен риск

  • При потвърждаване на покупка от страна на клиента, вие като търговци ще получите парите от NewPay в уговорения срок. NewPay поемат целия риск, т.е. след като транзакцията бъде одобрена, плащането за вас е гарантирано.

3. Повишаване на средната стойност на потребителската количка и повторните покупки и понижаване на изоставените колички

  • Опцията за бързо и лесно плащане без ограничение в минималната стойност на покупката и без нужда клиентът да кандидатства и подписва документи за всяка поръчка, стимулират потребителите да пазаруват повече и по-спонтанно, което се отразява на ключови KPI като средна стойност на количката.

4. Бърза и лесна интеграция

  • Ако използвате i-frame на URBO Studio, интеграцията на този платежен метод става бързо и лесно от админ панела на платформата. Единственото изискване е да сте сключили предварително договор с Newpay, като последвате страницата.  Всеки търговец получава собствен профил в платформата, в който може да следи всички поръчки и да ги управлява, като достъпът е посредством имейл адрес и парола. 

newpay

За да научите повече, можете да се свържете с нас или да посетите страницата.

Ако Ви е била полезна и интересна новината, можете да се върнете към нашия блог или да продължите с нашето видео съдържание в YouTube.