Junior Achievement Europe

През 2021 г. Junior Achievement Europe обединиха своите водещи събития конкурса „Компанията на годината“ (CoYC) и Европейското предприемаческо предизвикателство (EEC) – в най -големия европейски фестивал на предприемачеството: Gen -E, на практика домакин на JA Литва. GEN-E 2021 събра 37 000 млади предприемачи и им даде възможност да обменят идеи, да представят своите стартиращи фирми, както и да се насладят на концерти и речи на живо.

РЕШЕНИЕТО:

URBO създаде специално проектирана 360-градусова 3D експо зала с рецепция и изложбена зона с маркови щандове за всеки пич. В допълнение, събитието предлага зона за работа в мрежа, която позволява на потенциални инвеститори и компании за питчинг да се срещат онлайн и да обменят контакти.

Press Corner позволи на представителите на медиите да получат повече информация за JA Europe и нейните събития и инициативи.

Имаше обществена зона за гласуване, която даде възможност на всеки посетител да гласува за любимия си стартъп и видео-победителите бяха обявени на виртуалната гала прием.

Виртуалната сцена предлагаше полезни лекции и концерти на живо.

Повече можете да видите на Welcome to Gen-E 2021 (theviral.media)

Ако Ви харесва съдържанието, което споделяме можете да продължите към нашия блог.