GOTOBURGAS.COM

GoToBurgas е официалният туристически портал на Община Бургас, който освен чисто туристическа информация за забележителности и варианти за настаняване, предоставя информация за всички събития в региона, туристически атракции и активности.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Община Бургас търси възможност за предлагане на максимално удобство на своите жители и гости на града, като част от дейностите включват и предлагане на директна онлайн покупка на вход или билет за събитие от сайта gotoburgas.com.

РЕШЕНИЕТО:

URBO беше избран за доставчик на бекенд технологично решение, което да позволи на всички общински дружества и частни оператори и доставчици на услуги да качват описание на своите услуги и съответно да приемат онлайн плащания и резервация в реално време. Възможността за онлайн продажби е решена посредством i-frame, който е вграден на платформата и всички предложения, събития и съответно заетости се управляват от профила на Go To Burgas в URBO Studio.

Всеки доставчик на услуги или организатор на събития може да създаде свои профил в акаунта на GoToBurgas, както и впоследствие да избере всички платформи, на които би желал да се визуализира неговата конкретна оферта.
От своя страна Go To Burgas има достъп до пълна статистика за брой преглеждания и резервации, направени през платформата.

За повече информация посетете тази страница.

Ако искате да се запознаете с още успешни проекти на URBO Studio, прочетете нашия блог.