Достигни аудиторията си,
където и да са те.

Онлайн
графици

Управлявай
съдържанието

Избери своето
място за обучение

Избери своето
място за обучение

Онлайн графици и още много

Контролирай уроците с онлайн графици. Провеждай уроци на живо или продавай офлайн съдържание. Предложи гъвкавост на учениците си и създай продуктивна дигитала среда.

Управлявай съдържанието

LiveStream и VOD – за LiveStream или качване на видео съдържание с различни варианти на контрол на достъпа (заключване срещу заплащане, при месечна такса, за определени потребители и още много).

Избери своето място на обучение

На индивидуална страница на събитието, направена за теб чрез нашия „website builder“ или вгради лесно на собствения си интернет портал, чрез URBO iFrame, излъчвай безплатно в YouTube и Facebook.

Продавайте през множество платформи

Нашият channel manager позволява с един клик да продавате своите оферти и предложения не само на вашия сайт, но и във вашата Фейсбук и Инстаграм страница, както и на редица сайтове за продажба на ваучери за услуги като URBO, Ticket Station, GoGuide, Ти Си София, SmartBurgas и др.

Ние сме с вас на всяка стъпка

Нашият екип ще проведе детайлно обучение за работа със системата, както и ще бъде да вас по време на ежедневната ви работа

Взимай информирани бизнес решения

Нашите аналитични справки и отчети в реално време ти позволяват да опознаеш по-добре своите клиенти и да управляваш информирано своя бизнес.

Гъвкави и персонализирани решения

Персонален брандинг

и дизайн според нуждите

Виртуален ПОС

и избор на платежни методи

Безкомпромисна сигурност

на всяка стъпка

Различни нива на достъп

за всеки от вашия екип

Персонализирани

е-mail темплейти

Модул Бонусни схеми,

отсъпки и ваучери

Персонален съпорт

7 дни в седмицата

Включване на услугите ви

в партньорски мрежи

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Резервации”

Пускане на видеото

Вижте как работи
модул “Бонусни схеми”

Бърз и лесен начин, всеки бизнес да се сдобие със собствен уебсайт,
резервационен модул или маркетплейс!

Вашият
Маркетплейс

Основна/главна визия на сайта. Тук може да бъде зададена визия ( която да бъде лого, снимка, колаж, конкретен дизайн) по избор на бизнеса. Всички бутони тук могат да бъдат променяни според изискването на бизнеса. Могат да бъдат зададени така, че да водят до конкретни модули, които клиента желае.

Вашият
Website Template

Модулът предоставя набор от под-модули, функционалности и други инструменти (цветове, шрифтове и т.н), които могат да се нареждат, дублират и дават вързможност на бизнеса да създаде кравин и функционален сайт, който да се използва от организатор на събитие, атракцион, кино, или различен вид активност, курс, урок и др.

Вашият
Booking Engine

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Вашият
Online Concierge

Текстови модул - място за публикуване на дейлна информация за организаторите на събитие, така и за информация за самото бизнес събитие. Секцията предоставя възможноист за индивидуално форматиране, вграждане на препратки ( deep links ), детайлно описание на дейността и др.

Блог

HOLIDAY & SPA Holiday & Spa е най-голямото ежегодно туристическо EXPO в региона с над 20 годишна история.Предвид пандемичната ситуация и трудностите, които изпита туристическият бизнес, организаторите на EXPO решиха то да премине онлайн, като …

ТИ СИ СОФИЯ Ти си София е комуникационната платформа на Столична Община, целяща лесен достъп до информация на гражданите и гостите на града. Платформата представлява пълен справочник на живота в града, работа и бизнес, придвижване …

Научи първи за най-новите тенденции в твоя бранш

Запиши се за нашия имейл бюлетин

Партньори