ПФК ЦСКА - СОФИЯ

ПФК ЦСКА СОФИЯ е български футболен отбор от София. ЦСКА е 31 пъти шампион на България, носител е на 21 Национални купи на България и 4 Суперкупи. От създаването си на 5 май 1948 година ЦСКА е участвал във всички елитни шампионати на България. Клубът е участвал в прстижни турнири на UEFA – Europa Conference League, Europa Liague, Champions League и други

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО:

Ръководството на клуба търси цялостно високотехнологично решение за организиране на български и международни турнири, продажба на билети online и на каси, организиране на пропусквателен режим за спортни събития със смарт устройства, продажба на абонаментни карти, както и следене на техните продажби от едно място.

РЕШЕНИЕТО:

При организацията на междуродни домакинства на клуба, URBO покри изцяло всички изисквания на UEFA за организиране на спортни събития, от продажба на билети – online и на каси до пропусквателният режим. Предоставянето на технологично решение, даде възможност на клуба да следи всички процеси в реално време. Издадените от URBO абонаментни карти и билети са с индивидуален дизайн и отговарят на всички изисквания на UEFA. URBO разполага с последни модели професионални принтери за печатане на билети, покани и пропуски.

ПФК ЦСКА – СОФИЯ използва редица функционалности, включително:
Индивидуален дизайн на билети, абонаментни карти, покани пропуски и други – Име на ползвателя, информация за настаняване (сектор, ред, място), Check in чрез QR код. Изработка на пропуски за паркинг, баджове, покани и други.
Модул Профил на Потребителя: възможност за създаване на профил на потребителя и проверка на посещенията.
Схема на седалки – Възможност за пускане в продажба определени сектори в зависимост от допустимият капацитет, информация в реално време за запълването на стадиона
Продажба на билети на каса с професионални принтери
Online справка в реално време на продажба на билети и абонаментни карти (online и на каса)
URBO извършва цялостното управление и организация на спортни събития.

Ако Ви е била интересна статията можете да последвате връзката и да се запознаете с технлогичното решение за продажба на билети, което създадохме за Пирин Благоевград.

Ако пък сте любители на видео съдържанието можете да ни последвате и в YouTube.