URBO Studio и BIODIT интегрираха своите иновативни технологии

Решението на URBO Studio и BIODIT:

Години наред URBO Studio разработва софтуерни и дигитални решения в сектора на услугите с цел да повдигне още повече завесата към технологиите и иновациите в сферата на услугите. През годините URBO Studio стартира партньорства с редица доказани на пазара компании, какъвто намери и в лицето на BIODIT. BIODIT е водеща високотехнологична компания, специализирана в разработването на най-съвременни биометрични системи за сигурност.

Съчетавайки своите иновативни решения компаниите URBO Studio и BIODIT създадоха възможност на бизнеса да използва само една завършена и цялостна платформа за управление, контрол и продажби в хотелската, спортната и развлекателната индустрии.

Интеграцията между системите на двете технологични компании предоставя максимално дигитализиране на процесите по управление, резервации, продажби, анализ, контрол и удостоверяване на закупени услуги. Решението е уникална възможност за разрастване и ефективно управление на бизнеса.

Ако желаете да си запазите час за консултация с наш специалист относно съвместната софтуерна система, последвайте връзката.

Ако пък Ви е интересно нашето текстово и видео съдържание, следете нашия блог и YouTube канал.