33% намаление за Self-service kiosk + URBO Studio PRO пакет

URBO Studio, съвместно с партньорите си от ElTrade, стартира месеци на self-service решенията. В рамките на следващите 3 месеца, при сключване на едногодишен договор за ползване на софтуерните решения на URBO Studio от ценови пакет PRO и поръчка на self-serivce киоск, интегриран с нашата система, ще може да се възползвате от 33% отстъпка от цената.

 

Подобен тип решения позволяват да предоставите на своите клиенти бързина и улеснение на обслужването, като в същото време спомагат за увеличаване на вашите приходи и намаляване на стреса на вашите служители. Хардуерното устройство, интегрирано със софтуерните решения на URBO Studio, дава възможност за продажба на единични входове, както и избор на конкретно място с ред и номер, като приема картови разплащания чрез интегриран ПОС терминал.

 

Като допълнение, абонаментът PRO на URBO Studio ви дава достъп до пълен набор от функционалности нашата платформа, включително:

  • Резервационен модул с количка, който лесно може да интегрирате на собствения си сайт
  • Възможност за продажби онлайн и офлайн (на място)
  • Създаване на графици, програми и зали
  • Мощен бекенд, който позволява следене на продажбите в реално време и достъп до статистика и отчети
  • Маркетингови инструменти
  • Персонализирани билети/имейл темплейти и автоматични нотификации

Стандартната цена на киоска + 1-годишен абонамент е 9,000, при сключен договор в периода на кампанията, цената ще бъде 6,000 лева.